Regisztráció Elfelejtett jelszó

Metatrader

Re: MT4

#206889 _pda_ Előzmény: #206882

köszi, majd átnézem jobban a hétvégén, a lényeg sikerült, ráhúztam a navigátorból a Volume-ra az RSI-t és kész

a felirat méretekkel majd elvergődök késöbb ;-)

#206870 Zabás Előzmény: #206855

már rég csináltam, de lehet!

nem egyszerű, nem találom a leírást :(

akkor kellett állítanom, ha volumera MAt akartam ráhúzni, hogy az MA ne a chartra kerüljön!

#206865 _pda_ Előzmény: #206857

az ablakban benne vannak, mergelni szeretném őket, mert önmagukban feleslegesen sok helyet foglalanak

szerk:

megy simán , drag&drop;

#206857 Amatoregy Előzmény: #206855

most éppen nem fut.

A navigátorból megfogod egérrel az indikátort, és bele húzod abba az ablakba amelyikbe szeretnéd.

A betűméret nagyítást nem tudom. De ha kombi autód van abban elfér egy plazma tévé nem?

A volume rsi párost egy ablakban nem tudom. Két azonos indikátort lehet (monjduk cci14, cci21)

#206855 _pda_ Előzmény: #206846

kérdezek még, indikátorokat lehet egymásra pakolni, mint az amiban?

mondjuk egy ablakban szeretném látni a volume/RSI párost

illetve még 1:

az indikátor ablakban nagyon picik a számok és nem látom őket rendesen a kocsiban a netbookon, meg lehet őket nagyobbítani?

pl: az RSI XXX adatát

#206846 Amatoregy Előzmény: #206840

menü,

chart,

indikátor lista

kiválaszotod az indikátort és szerkesztés

Ha jól emlékszema futik #-el kezdődnek, de ezt a chartról le tudod lesni...

Lackok,

úgy látom a vízjelet megoldották, nekem nem volt...

#206840 _pda_ Előzmény: #206417

háj, működik a cucc de csak forex párok vannak benne, nekem pedig a futikra és indexekre kellene a cucc, már mint a napi változásokat mutatni :(

Re: nincs cím

#206639 lackok Előzmény: #206576

NO akkor köszi neked is!

Végülis így is tudom használni, mert a CFD grafikonokon is elég ha a fő indexeket látom, hogy éppen merre tartanak.

#206576 Áki01 Előzmény: #206272

Közben el kellett mennem dolgozni:-(

Látom megválaszolták,én amúgy nem használom.

#206417 Zabás Előzmény: #206256

van rá lehetőség, ha kell átküldöm, de sajnos kézzel kell beírni a tickert :(

2 verzióm is van, az egyik 4-et jelenít meg a másik csak 1-et

http://data.hu/get/2313613/indicators.rar.html

szerencsére nem nulláztam számlámat, de pihentem egy kicsit! Sajnos hogy felismerje a chartot azt nekem sem sikerült megoldanom, pedig sok változót kipróbáltam.

#206272 lackok Előzmény: #206270

A te indiddel kapcsolatban...csak akkor működik ha mind a 4 tick mező fel van töltve? Illetve ez lehet-e szintén dinamikus, vagyis igazodik az éppen megnyitott papírhoz?

Re: MT4 vízjel

#206271 lackok Előzmény: #206269

Félreértettük egymást. Én sem akarok rá árat. A dinamikusságon azt értem, hogy ha új chart-ot nyitok akkor az aktuális nevet írja ki, ne kézzel kelljen rátenni.

A színnél a hátteret kérdezted, ezek szerint a vízjel hátterét kellett volna megadnom...:))

Összefoglalva, az előző verzió korrekt, csak halványszürke betű színnel.

Re: MT4 vízjel

#206267 lackok Előzmény: #206266

Igen, csak halványszürkében és dinamikus legyen. Ne kelljen mindig beírni manuálisan, vagyis ha nyitom a chartot egyből kiírja az aktuális Tick-et.

Egyébként ilyen nincs készen letölthetőben?