köszi, majd átnézem jobban a hétvégén, a lényeg sikerült, ráhúztam a navigátorból a Volume-ra az RSI-t és kész
a felirat méretekkel majd elvergődök késöbb ;-)
köszi, majd átnézem jobban a hétvégén, a lényeg sikerült, ráhúztam a navigátorból a Volume-ra az RSI-t és kész
a felirat méretekkel majd elvergődök késöbb ;-)
már rég csináltam, de lehet!
nem egyszerű, nem találom a leírást :(
akkor kellett állítanom, ha volumera MAt akartam ráhúzni, hogy az MA ne a chartra kerüljön!
az ablakban benne vannak, mergelni szeretném őket, mert önmagukban feleslegesen sok helyet foglalanak
szerk:
megy simán , drag&drop;
most éppen nem fut.
A navigátorból megfogod egérrel az indikátort, és bele húzod abba az ablakba amelyikbe szeretnéd.
A betűméret nagyítást nem tudom. De ha kombi autód van abban elfér egy plazma tévé nem?
A volume rsi párost egy ablakban nem tudom. Két azonos indikátort lehet (monjduk cci14, cci21)
kérdezek még, indikátorokat lehet egymásra pakolni, mint az amiban?
mondjuk egy ablakban szeretném látni a volume/RSI párost
illetve még 1:
az indikátor ablakban nagyon picik a számok és nem látom őket rendesen a kocsiban a netbookon, meg lehet őket nagyobbítani?
pl: az RSI XXX adatát
höhö, meg volt minden, kivéve az ki...tt kettős kereszt :))
KÖSZI ;-)
menü,
chart,
indikátor lista
kiválaszotod az indikátort és szerkesztés
Ha jól emlékszema futik #-el kezdődnek, de ezt a chartról le tudod lesni...
Lackok,
úgy látom a vízjelet megoldották, nekem nem volt...
háj, működik a cucc de csak forex párok vannak benne, nekem pedig a futikra és indexekre kellene a cucc, már mint a napi változásokat mutatni :(
NO akkor köszi neked is!
Végülis így is tudom használni, mert a CFD grafikonokon is elég ha a fő indexeket látom, hogy éppen merre tartanak.
Közben el kellett mennem dolgozni:-(
Látom megválaszolták,én amúgy nem használom.
van rá lehetőség, ha kell átküldöm, de sajnos kézzel kell beírni a tickert :(
2 verzióm is van, az egyik 4-et jelenít meg a másik csak 1-et
http://data.hu/get/2313613/indicators.rar.html
szerencsére nem nulláztam számlámat, de pihentem egy kicsit! Sajnos hogy felismerje a chartot azt nekem sem sikerült megoldanom, pedig sok változót kipróbáltam.
A te indiddel kapcsolatban...csak akkor működik ha mind a 4 tick mező fel van töltve? Illetve ez lehet-e szintén dinamikus, vagyis igazodik az éppen megnyitott papírhoz?
Félreértettük egymást. Én sem akarok rá árat. A dinamikusságon azt értem, hogy ha új chart-ot nyitok akkor az aktuális nevet írja ki, ne kézzel kelljen rátenni.
A színnél a hátteret kérdezted, ezek szerint a vízjel hátterét kellett volna megadnom...:))
Összefoglalva, az előző verzió korrekt, csak halványszürke betű színnel.
Ezt _pda_ nak szántam,csak nem engedett már szerkeszteni:-(
Tessék, máris jönnek az extrák. :)
Te mondtad, hogy DarkBlue legyen, és eddig szó sem volt árról.
Egy ilyet tudok felajánlani, esetleg betűméretet változtathatok rajta.
Igen, csak halványszürkében és dinamikus legyen. Ne kelljen mindig beírni manuálisan, vagyis ha nyitom a chartot egyből kiírja az aktuális Tick-et.
Egyébként ilyen nincs készen letölthetőben?