osztom, CSAK így van igazság tartalma :))
osztom, CSAK így van igazság tartalma :))
Szerintem így is értelemes. És lehet, hogy nagyobb az igazság tartalma...
:DDD
arról hogyan nőtt a milliomosok száma az usa-ban....egy d helyett egy s került be a pf cikkében:
"A felmérésből az is kiderül, hogy az 5 milliónál nagyobb vagyonnal rendelkező csalások száma 17%-kal növekedett a tavalyi évben (980,000 darabra), valamint az 500,000 dollárnál nagyobb vagyonnal bíró háztartások száma 12%-kal ugrott meg (12.7 millióra)."
Lassú menet lesz,lépcsőzni fog felfelé,de azért a biztonság kedvéért mondok egy fohászt. _o_
már megint csak egy duplacsúcsra futotta.....futuresek meg csináltak egy napközbeni fordított fejvállat, oszt ennyi, emelkednek a semmire.
ja kamatvágásra erősödik, mert mindig nagyobb vágást várnak...legalábbis ez a duma, amivel eladják...vágásra gyengülni kellene, mert a kamat az egyedüli, ami életben tartja
Akkor a nyári esés egyre valószínűbb. De előtte kell egy csúcs,ahonnan esni lehet.Még a végén magam is elhiszem,hogy így lesz és nyitok egy pozit. :))
halvány emlékeim szerint kamatvágásra erősödött remek valutánk
Ja egy,rossz makroadat seggbe rúgná,hogy meg sem állna 280-ig,de erre nem sok esély van.A kamatvágás is csak nyárra várható.Bár ez meg nem tudom milyen hatással lenne az árfolyamra.Esetleg vissza lehet nézni az előzőnél,hogy ment.
hajrá Vóna Gábor, ha ők győznek 400 lesz az EURHUF longom! gigaprofit!
oooooopsz...és mi lesz a svájci fran hitelemmel????
ui. sebaj, úgyis bezárja a bankokat! :D :D
Mondjuk mondana olyanokat, mint Hugo Chavez :)))) multik kiűzése és így tovább....lenne riadalom.
Vona G. folyamatosan vadakat beszél, de egyelőre nem veszi a piac komolyan...
Ha az első fordulóban komoly eredményt tudna felmutatni, akkor már másképp lenne.
equilor.hu-nál megcsípte a 268,01-et....
suby rendes vagy, hogy foglalkozol velem...ma amúgy is szépen süt a nap, kevésbé vagyok depi...265 környékén szalad tele a gatyám, mert ha az letörik, baromi erős ellenállás válhat belőle szvsz...
első fázis 268 felett (mondjuk 268,75)
második fázis 270 felett (271ig)
ha bejön...
ui. nem ártana közben valami politikusnak is hülyeségeket beszélni....ez mindig segít
Ezzel egyetértek. De legalább már elmozdult a 265-ről.
Hát elsősorban minél magasabban...na ez volt a vicc része a dolognak.
270-től sávosan, 275 fölött gyorsabban....280 maga lenne a kánaán, önteném a piacra.
270 alatt nem szívesen, csak ha nagyon muszáj.
Szia! Szerintem határozottan emelkedésbe kezdett! A 268-ba is felnézett! Kezdhetsz reménykedni és kitalálni,hogy hol szállj ki. :))