Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#206153 GáborGábor Előzmény: #206086

Lehetnek 33 -an is ha nincs köztük hatósági tanu ...

;)

De vitázni, ennyiért, valóban nem szabad, hacsak nem ismered jobban, vagy legalább annyira a jogot mint ők ...

#206089 Kissherceg Előzmény: #206086

ma ezt mondtam pont anyámnak, bkvzni fogok, kocsit eladom, röhej országban nem kell luxus...

veszek bicajt:))

#206084 Kissherceg Előzmény: #206081

és a kukker felvételt is csinál? vagy csak ő kukkerol:)) mert akkor a bizonyítsa be dolog lesz:) engem a gyorshajtás izgat...

kár a büntető pontért is...

#206081 hosszhuszár Előzmény: #206068

igen, ja, és + büntető pont, hab a tortán, hogy az ML műszakija, 01.22.-én lejárt......így még örültem is a 20k-nak......

3 hónapig fokoztott közúti ellenőrzésekre lehet számítani, 1db be nem csatolt biztonsági öv, 10e, lakott területen belül, kívül 20e, autópályán 30e......

Sosem tudtam, honnan tudják a rendőrök, hogy be volt e kötve az övem, vagy sem, hát rájüttem, mikor megmutatta a kis kukkert.........

#206055 hosszhuszár Előzmény: #205955

Csak úgy mondom, hogy a képen látható szerelvény, már csak E kategóriás jogosítvánnyal vezethető, friss 20 ezres tapasztalat.......

#204411 snail Előzmény: #204387

Mért van az, hogy biztonsági figyelmeztetés visít, ha a berakott linkedet akarom megnyitni?

#204399 KawaBazsy Előzmény: #204387

Én mintha azt olvastam volna, h az elektronikának csak hidegindításnál van szerepe, mert 15 fok alatt már nagyon szarul indulna etanollal, dúsabb keverék kell. Ha beszélsz apósoddal esetleg kérdezz már rá erre..

#204387 Zabás Előzmény: #204383

Ahhoz, hogy a teljesítmény megfelelő legyen be kell szerelni egy elektronikát, ha csak simán tankolsz bele, még szép, hogy szarabb, mert nem erre lett bekalibrálva a motor!

Az átalakításban semmi komoly nincs, csak a kocsira rácsatlakozik egy elektronika!

http://tatraijeno.extra.hu/etanol.html

HA érdekelnek a részletek hívd fel nyugodtam az Apósom, hivatkozz Szabó Balázsra!