Regisztráció Elfelejtett jelszó

Láttuk már a piacok tetejét?

Re: --

#205546 exmnbs1 Előzmény: #205421

pénteken egy esztelen rohanást láttam és néhány középpapír is vágtatott

az pedig a buli végét jelzi nekem

#205421 banyaiz Előzmény: #205371

nekem ez szimpatikus lenne, két dolog viszont nem tetszik:

1. egyáltalán nem úgy viselkedik a piac mintha a szereplők szerint túl lenne értékelve

2. kicsit hosszabb távra gondolva vajon milyenek lesznek a gazdasági körülmények? Vsz nem valószínű, hogy ezt a macskás elméletet fogják támogatni.

Legvalószínűbbnek azt gondoltam tavaly év végén, hogy idén első félévben egy paráztatás, aztán a javuló gazdaság miatt egy hosszú long időszak. Hát eddig a paráztatás része érdeklődés hiányában elmaradt, mondjuk még lehet.

#205380 rbbj11 Előzmény: #205371

nagyon úgy néz ki, h. nem macska lesz :) nem szokás ennyi tökölés után ilyen lendülettel másodjára nekimenni az 50%-nak, ha nem új bika jön...

szvsz még nem láttuk a t…

#205339 Rozsdáskilincs

szvsz még nem láttuk a tetejét. Elkövetkezendő emelkedések, ha megvalósúlnak nyögvenyelősebbek lesznek az eddiginél, vannak ellenálások bőven előttünk.

#205336 _pda_ Előzmény: #205320

az a gáz, így utólag visszatekintve, h elmerültem a napi "rezonancia szintben" és nem nyitottam tágabbra a szememet :(

pedig leírta ezt valaki elég szemléletesen:

""15 perces

lutri

30 perc

vakszerencse

1 órás

chart képezheti normális trade alapját, de csak olyannak, aki tudja mit miért tesz, és nagy rutinnal képes elviselni nagy volát, itt behatárolhatóak várható mozgásintervallumok, mielőtt célba érnél, kikezd rendesen, ehhez kell nagy rutin

napi

minden épeszű trade alapja, az első olyan bontás, amiben olyan valószínűséggel valósul meg a várt célod, ami ésszerű keretek közt van, és nem kaszinó, napos chartnál már eleve olyan a poziméret, ami elviseli az előre belőtt romláis intervallumot, melyet kikerülni nem tudsz, napossal lehet közép és hosszútávon eredményesen profittal tőzsdézni

heti

már használható olyan dolgokra, melyek 3000 forint brutó áron kapható könyvekben értéktelen Ta elemzések eszközei...támaszok, ellenállások, alakzatok némelyike....itt már ezek is működnek, hetes támasz tart , ha tetszik ha nem...hetes ellenállás fog, ha tetszik ha nem...trend belövésére is használom, persze sok mást is...