csak valami csendes, normális parkolási lehetőséggel bíró helyre szervezd, ha lehet :)
csak valami csendes, normális parkolási lehetőséggel bíró helyre szervezd, ha lehet :)
rendben, még vb előtt....
következő találkozó június elején?
nem látszik... ez kétirányú utca, és az egyik irányból látható, és nem is táblán van, hanem egy fára felkötözve... amerről én érkeztem nem is látható...
tényleg nem láttam, akkor nem álltam volna oda... a rokkant parkolót mindig betartom, legfeljebb többet sétálok... 18-ig fizetős a parkoló, én 17.30-kor váltottam jegyet, és a fotót 17.35-kor csinálták... először azt hittem 9800, már épp befizettem volna, amikor észrevettem hogy 98000 Ft.... gyerekek, ha találkoztam volna a parkolóőrrel, lehet elkéstem volna... :)
egyedi részvényt is, határidőben, tőkeáttét mellett...
nagyobbak az elmozdulások összegszerűségében...
Hát igen. Annak kicsi a valószínűsége, hogy a parkoló autó motorháztetője bele harap a t-be. A kutyánál ez előfordulhat simán.. (hát még biztatásra...)
mostanában emelték a bírságok alsó határát jelentőssen
mondjuk ez azért mindenkinek ütős összeg
HA valóban olyan helyen van a tábla, amit nem lehet a parkolóhelyre, SZABÁLYOS irányból érkezve és beállva látni, fénykép és fellebbezés
az a másik fele a dolgoknak, h a gyökér közterület felügyelőknek vannak kedvenc helyeik, melyeket naponta végigjárva, lekaszálják a nem kellő képpen figyelmes embereket
szemét egy bagázs, persze ezt sokkal egyszerűbb megcsinálni, már mint egy magányos autó szélvédőjére odatűzni egy cetlit, mit konfliktusba keveredni a kutyasz@rató állampolgárral, stb.................
Köszönöm, hogy ott lehettem. Azt sajnálom, hogy olyan messze ültünk egymástól, hogy egy szót sem tudtunk váltani, de majd legközelebb :o)
Írhatnék sok mindent, de röviden: jól éreztem magam, örülök, hogy megismertem azokat akikkel együtt ütjük-vágjuk a piacot.
Most hülyültök?
98k lett a bírság, ha megállsz egy rokkant helyen?
Mondjuk x éve ( x 10) megbüntettek 5.000 Ft-ra mert a spoiler 10 cm-en túl lógott a kijelölt parkoló hely vonalon.
Szerk:
Sajnálom, hogy nem voltam.
A miénk is jól sikerült... 7 órán keresztül folyamatosan nyomtam a zenéket.
Ha visszaváltjuk az üvegeket, meg van a következő buli ára...
Próbáld ki és nem lesz több kérdésed :D
Mindent lehet napon túl shortolni szinte, csak határidőre kell átkötni. Azért érdekes a bux, mert nem egy könnyű piac sztm, nehezen tudod megtalálni az optimális pozíció méretet, hiszen áttételes.
A bux-ot lehet napon túl is shortolni, ezért merült fel. Van a csapatban, aki nem is kereskedik egyedi részvénnyel. Miért is gáz? (szaktopikban is jó a válasz)
bazzzz :S ez szép nagy pech :S
A KRESZ szerint ha nincs látható helyen a közlekedési tábla, akkor nem kell figyelembe venni. A pontos megfogalmazását ki lehet guglizni ...
állítólag rokkant parkoló, de eléggé el volt dugva a tábla.... drótozva egy fára, ami csak egy szögből látszik...
Ha a bux kereskedés alatt a határidős kereskedést érti a csapat akkor ezt abban az esetben javaslom ha sok a pénz,túl síma a homlokod,és kevesled az ősz hajszálakat és gondtalan az életed :D
Most akkor Józsi anyósa kitalált személy?