Én, azt teszem ...
;)
Én, azt teszem ...
;)
valszeg mindennek megvan az oka :) Lesz még ebben show idén, csak várjuk ki :)
Mondjuk abban van valami, hogy ha valóban giga bukóban ülne, akkor nem valószínű, hogy csak itt 115 körül tökölne az árfolyam, érdeke lenne mielőbb magasabb bekker áron kitömni a büfiket vele és nem évekig csücsülni benne.
nehogy elhidd a meséket..:) BCS leszarja árfolyamot, eltartják a kicsit. 0céget tart fenn a tőzsdén és gazdagszik szépen... :) Nincsen bukóban, csak névlegesen szvsz
Nehéz elképzelni, hogy visszaengedjék 100 alá. BCS még (elvileg) igen nagy bukóban van a 211-es pakkjával... Majd meglátjuk, kíváncsi leszek a nyitásra.
Veszteség tippem: valahol 0,5-1 milliárd között.
megveszik a zakót ha lesz sztm:)
Kíváncsi vagyok, mekkora zakót fog kapni csütörtökön, ha holnap zárás után kijön az elvileg megasz@r gyj.
http://kreativ.hu/cikk.php?id=26031
A friss pénz a felfuttatáshoz is kell. Na, már most ezzel tuti nem várnak 2015-ig, hanem hónapokon belül kell a lé. Tehát, rövidesen jönnie kell valami hírnek. Talán ezért tolták el a gyj időpontját, mert a megasz@r gyj mellé jön egy jó hír is.
Nálam is vételen van:D Igaz nekem nincs de a szignál bent van:)
Tech alapon semmiféle vételi jel NINCS......
Erős beszűkülés napi szinten,amiből fog jönni egy 6-10 ft-os elmozdulás(tech alapon)
Tech alapon senki nem fog miliárdokat tenni egy cégbe........
A gyj egy jó indok a beszűkülés feloldására,gondolom a héten ezt "elintézik"....
Ha mindenáron spekulálni akarunk(én is benne vagyok valamennyivel),akkor arra hívnám fel a figyelmet,hogy Heti szinten soha nem látott disztribúció van a papírban,indikátor szerint,mint amikor 230-ról beesett 50-ig.......én ezt tekinteném spekulációs alapnak.....tech alapon...))
http://kepfeltoltes.hu/100305/eco_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
itt látható is amit leírtál,tech alapon vétel,a fundát meg döntse el mindenki maga.
a megérzés mellé hozzáfüzném, hogy a macd egy leheletnyit felfele kunkorodik, a 10 illetve 20napos mozgóátlag együttesen átszúrta a tegnapi gyertyát, 5-10 napos meg keresztezte egymást... megérzés plusz egy kis megerősítés, még gondolkodom...
jaa,értem már mire gondolsz:)az,hogy épp abba az irányba elindítja a papírt amit mutat a gyj abban én is biztos vagyok,de hosszabtávú egyirányú mozgást nem fog okozni a gyj.
Azért létezik az a mínusz, ami elindítaná lefelé.
Ha tavaly tavasszal félmilliárd jött össze, akkor most a rádióval minimum ugyanennyi meglesz szvsz, de inkább több, amit ellensúlyozhat egy nagybüfi megjelenése a rádió üzemeltetésében.
zeeh,szerintem a gyj teljes mértékben lényegtelen.
hiába lesz jó vagy rossz nem ez fogja mozgatni a papírt.
19-re lap húzás, orosz rulett. Most ezek jutnak így eszembe a jövő heti gyj előtt.
50-50%, "csak" az irány kérdéses.
há idáig ment lefele, most felfele megy érted-e, megfejeli a 140-et, majd onnét meglátjuk merre mi lesz... de most van egy olyan érzésem, hogy ez mozdulni fog... lehet, hogy ez a csoda a 28ai ufó jelenség, meg a sör hatása, de lesz itt valami, vagy sírás, hogy méééé szakad minta kő, vagy öröm könnyek, hogy ismét 14x-et nyalogatja... :)