Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#204383 Waszeitung Előzmény: #204369

Én a sajátomba tankoltam egyszer,próbaképpen 70% benzin,30%bioetanol,tapasztalat,érezhetően gyengült a motor,lévén az etanolból azonos mennyiség mellett kevesebb a kinyerhető energia,fogyasztásméréssel ezek után nem is próbálkoztam,elméletileg 50-50 arányban lehet mindenféle átalalakítás nélkül keverni az Otto motoros gépjárművekbe,ha 100% ban ezzel akarsz járni akkor komolyabb átalakítás szükséges.

Én nem túlzottan preferálom mert olvasott infóim alapján kevesebb (!)energiát lehet belőle kinyerni mint amennyit belefektettél (vetés,földművelés,aratás,feldolgozás,szállítás)így is rengetegen éheznek a földön,ha még az élelemtermesztésre szükséges területen is üzemanyag "készítünk"akkor még jobban magunk alatt vágjuk a fát,ezzel nem oldjuk meg a fosszilis üzemanyagok kiváltását...

Re: nincs cím

#204255 Waszeitung Előzmény: #203922

Nagyon komoly a sztori,ez az igazi autó****ság,Csikós eszméletlen olvasmányokat rittyent!

Vmelyik kommentelő már a "nemzet Mercedésének"nevezte a pontont :D

Re: .

#203347 hosszhuszár Előzmény: #203336

Olvass vissza, gábor az előzőekben leírta....ha jól emlékszem, 70%-ban kell minimum eredetinek lennie.

Én is egy w114 coupében gondolkodom, de nem lepukkantat kell venni szerintem.

A lepukkant, az péztemető, szerintem.

Közepes, vagy jó állapotút.

Ne tévesszen meg, hogy 1-3 száz ezerért, már kapsz, azokra simán elmegy, szerintem, 2-3 millió, míg olyan lesz, amilyet szeretnél.....

Itt egy oldal, ahol tájékozódhatsz:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9039799

.

#203336 Sumér harcos

egy fél laikus kérdés,amelyik veterán auton OT rendszám van,abban már maximálisan megbizhat az ember,egy úgymond garanciát jelent,hogy nincs buhera,minden diszléc a helyén van?

mert ez esetben hozzá nem értőnek célszerű OT-sat vennie,hiszen eleve a felújitásra iszonyat lovetta elmehet,plussz,mondjuk magamból kkindulva pl. egy lepukkantabb W115-öst néznék,fogalmam sem lenne melyik évben hol volt a diszléc....milyen gomb mekkora volt teszem azt,az 1972-es évjáraton....

Re: Sziasztok.

#202745 Sumér harcos Előzmény: #202494

hát az a helyzet,hogy olyan olcsot nem tudsz veteránba keriteni nekem,ami ne lenne túl drága:)

főleg 2010-ben még,kicsukott a vétel:)

de végül soha ne mondjam,hogy soha....

Találkoztam, egy idős, e…

#202615 hosszhuszár

Találkoztam, egy idős, esztergályos bácsival, 71 éves.

Valamit csináltattam vele.

Panaszkodott szegény, hogy nem nagyon jönnek ki a nyugdíjból, hozzak már neki munkát.

Ügyes kezű bácsi, olyan igazi szaki.

Ha valakinek esetleg valamit csinálni kellene, szívesen ajánlom.

Adott egy szórólapot, amit bemásolok ide:

Új technológiával, készült fékjavítást ajánlok Önöknek, gyors, pontos, és kedvező áron!

Minden típusú személyautóhoz 1,5 tonnáig

Féktárcsa-és fékdob szabályozás- készülékben.

Fékdobba való pofák gépen történő illesztése.

Az első perctől tükéletes fékhatás.

5%-on belüli fékeltérés garantált!

A 6%-os fékeltérésnél a kifizetett pénzét visszakapja.

A fékdobba, az eredeti fékpofákat ferodolozzuk 5-6 mm vastagságban.

Ezen kívül sokféle autó- és gépalkatrész készítése és felújítása.

Bövebb felvilágosítás az alábbi telefonszámon.

Ssécsényi János

061-407-2437

0620-478-43-53

Ha van rá mód, ajánljátok, köszi, a bácsi nevében!

Re: Sziasztok.

#202480 Sumér harcos Előzmény: #202466

a magam részéről vmi megfizethető kategoriát keresnék,és mindenképpen cabriot,mert az a kuriozum ebben a szegmensben is....legalábbis számomra...

pl.triumph 60-as,70-es évekbeli cabrioi nem mindegyik tipusa szép ugyan,de ezekből nem is olyan sokat gyártottak,sőt további kurens pontjuk,hogy megszűnt a márka 1000 éve....

vagy MG Midget...ebből egyébként féléve hirdetnek a használtauton egy tűzpirosat OT rendszámmal-mondjuk ez utobbiból sok van...

azt csodálom még hogy vmi megszoritást nem dobtak a drágák eddig a veterán szövetségnek is....pl.luxusadó,lóerő adó stb.