Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: welcome

#205309 Sanguis Előzmény: #205304

Ez egyértelmű. A FIDESZ-nek esélye nincs a 2/3-ra szerintem. A Jobbik lehet, hogy ugyanannyi szavazatot szerez, mint a FIDESZ, de nem sokkal kevesebbet.

#205306 rbbj11 Előzmény: #205293

fogjátok már fel, h. LMP se akar senkivel szövetséget, mint Jobbik!!

Pláne nem MDF-fel, SZDSZ-szel!!

Szted ezt a kampányt az csinálja, aki konspirálni akar velük????:

#205304 Spade Előzmény: #205293

Kár nincs adat, mert érekes pedig a helyzet.

A felméresek szerint sztem a jobbik és s szocik szavazata alul van becsülve a fideszé meg fölül. Annek oka h nem sziveen mondják meg az emberek h a jobbikraszavaznak inkáhbb azt mondják h fidesz, a szociknál se szivesen mondják meg főleg az öregek és inkább azt mondják h nem tudják vagy h nem mennek el szavazni.

Amúgy meg igazából a jobbik kampányában lehetnek még tartalékok, ö tud elhiozni sok szavazatot az idősektől a cigánybűnözésre hivatkozva ami leginkább öket fejnyegeti, és semlegesítheti a szocik nyugdíjosztogatását..hiába a több nyugdij ha boltba menet elveszik tőlük....vagy akár sóúlyosabb bajuk is eshet...szal ha erre ráesrősítenek a kampányban akkor még lehet jelentős tartalékuk...

#205293 Tomas Előzmény: #205276

szövetség az L(ehet)M(ocsokabb)P(olitika) -vel ?

sztem úgy meg végképp nem lépi át a küszöböt :D

#205235 Balázs István Előzmény: #205233

Azt nem tom, de azt csiripelik a madarak, h idén az ibolya nem fog nyílni...:) felkerül a kihalóban lévők közé, mint a herenyí.

#205234 Tomas Előzmény: #205233

ja, doki, a paciens stíluccsa ragadós :D ,

tipp mixiem : jobbik 47%, fidesz 38%, a többin osztoznak a régi nagyok :)

#204240 _pda_ Előzmény: #204237

"Gyorsulunk, kérem, gyorsulunk ..."

látom, avatart is cseréltél, Doki ))

csak vigyázz, h Villám McQueen lenyomjon :DD

#204237 GáborGábor Előzmény: #204234

Gyorsulunk, kérem, gyorsulunk ...

:)

Aki személyeket illet, illetlenül, annak írását át kell lépni. Legalább is nem kell rá válaszolni ...

Aki meg közösségeket (tudom, ha nem írom le, akkor a következő hsz-em erre menne, tehát, előzök) illeti, azoknak, gondolom, vannak jelen képviselői és udvarias formában meg lehet vitatni a problémákat ...

#204234 Spade Előzmény: #204230

A történelem egységes egész, de a mostani választási kampányból mi kerül majd be a "történelembe"? max 3-4 mondat....szal kár lenne azzal terhelni a Mo topicot, hogy teszem azt mekkora köcsög volt tegnap a tv vitában mondjuk Mesterházi....sztem.

#204232 TrogerBroker Előzmény: #204224

Azért írtam mert emlékszem volt már hasonló próbálkozás. Törölve is lett tán az :)

De nekem aztán mindegy :) Több helyen tudunk offolni :) Többet kell írni, mehet egyszerre több téma is. Ki fogok készülni :))

#204230 GáborGábor Előzmény: #204224

Számomra a történelem egységes, összefüggő egész. Legalábbis, annak szeretném tekinteni.

Jelenünk mindenképpen a múltból, a magyar múltunkból ered. Nem szabad különválasztani sem a politikai, sem a gazdasági eseményeket, hiszen erősen függnek egymástól.

Herceg mit szól az új topikhoz, az már más kérdés ...

;)

#204224 Spade Előzmény: #204220

"Herceg nem biztos hogy díjazni fogja. "

Már mérr ne dijjazná. Ez itt a pártpolitika a Mo topicban általánosabb, átfogóbb témák, pl. történelem stb....ide meg lehet tolni az aktuális pártpolitikát....

#204220 TrogerBroker Előzmény: #204216

Minek ? :) Az a politikai topik itt a Stocklandyardon. Herceg nem biztos hogy díjazni fogja. Amúgy is jó a Magyarország cím, jól átfogja a társadalmi, politikai, gazdasági témákat. Na meg úgy is szét offoljuk szerintem többen is :)))