Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: HUF erősödik majd a csárt szerint?

#203570 Amatoregy Előzmény: #203566

az oksa. Csak az erösödés mértéke kezdi nagyon zavarni egyesek szemét...

#203566 NightLord Előzmény: #203559

Ott az a baj ugye, hogy svájc nem az eurózóna. Amig a frank erősödik az euróval szemben, addig sok jóra nem számíthatunk.

#203565 Euroman Előzmény: #203558

én vártam egy 2006 májusihoz hasonló gyors kb 10 napos tőzsdei zuhanást...nem jött el...egyébként még 2-3 hete is sokan írták, hogy 280-ra fog gyengülni a huf...én ennyit vártam, nem 300-320-at, azt tudtam, hogy nem jön sajnos újból el....ha nincs ez a görög marhaság, akkor ahogy usd elment 200 fölé, meg chd 190-re, ez is elment volna 280-285-ig...azok mozdultak, ez nem.

#203563 JP Előzmény: #203558

Nagyjából ezzel egyet is értenék, és a kérdés is eléggé jogos. Mindezek mellett a külker mérleg további javulására számítok , nekem legalábbis ezt sugalja a HUF eősödés.

#203558 NightLord Előzmény: #203546

Ez most kicsit messzire vezet, de én egyébként nem értem ezt a hosszútávú EURHUF longolást. Mégis mi alapján? Amíg nem jön egy következő világégés, addig a forint reálfelértékelődésre van ítélve az euróval szemben.

Lehet, hogy kapal szar a gazdaságunk, de növekedési perspektívák tekintetében az euróövezet még nagyobb rakás f*s. Ebből következően a konvergencia így vagy úgy, de folytatódni fog tovább, ami a 60%-os magyar árszínvonal (eurózónához képest) konvergenciáját is maga után vonja (balassa-samuelson hatás). Ez pedig két csatornán megy végbe, egyrészt a belső infláció, másrészt a nominális felértékelődés valamilyen arányú keverékén keresztül, de egy nyitott EURHUF long pozícióra mindkettő biztos bukást jelent.

#203554 Euroman Előzmény: #203546

sajnos a mennyiség:havi jövedelem=350:1 ezt nem lehet nagyon higítani 265 és 280közül van, higítással lett 270 az átlag

#203551 Amatoregy Előzmény: #203550

"hát 271-nél olyan 266 lehet"

Ha van 50.000 eur-od akkor rakd be bankba. A folott lehet egyedi konverziót kérni, amikor is a középtől az vételi vagy eladási ár 1 Ft-on belül van...

#203550 Euroman Előzmény: #203542

sajnos ahhoz egyáltalán nem értek. valaki azt írta, ott gyorsan lehet sokat keresni és bukni, de mivel nem értek hozzá, én biztosan buknék. el nem hittem volna, hogy a választás előtt már nem lehet kiszállni valami nyereséggel. hát 271-nél olyan 266 lehet a vételi, az 1 M buktát jelentene...azt hiszem ha március végéig nem javul a helyzet, akkor ezt le kell nyelnem...hozzáírom a többihez, pedig csökkenteni akartam.

#203546 Amatoregy Előzmény: #203545

Azt irta kölcsön pénz egy része. Bár a szomszédnak is lehet konyhapénze :)

#203545 JP Előzmény: #203542

Gondoltam van valami jövedelemforrása amelllett is ,hogy telibe spekulál....abból. Én legalábbis szakítanék a konyhapénzből, ha kell :-)

#203542 Amatoregy Előzmény: #203539

Mit higit? Összes kp-je euroban van. Ezt egy módon lehet hígitani. Nyit forexen egy eur számlát és el kezd kereskedni....

#203539 JP Előzmény: #203525

Nyugi, majd hígítasz, és lejebb kerül az átlag.

Én is forint leértékelődésre megyek, no nem eur/huf, chf/huf devizapárokban, hanem ron/huf -ban. Sajna nem akar összejönni az 1/67-68 ron/huf kurzus, így a jelenlegi huf mennyiségemet dobom, ha emelkedik tovább.

#203538 NightLord Előzmény: #203525

nyilván nem egyenes az út.. a 269-es letörés biztos vissza lesz még tesztelve. De én azért 271 fölé már nem várnám egy ideig...

#203525 Euroman Előzmény: #203493

köszi:( 250=6,25 M bukta....220=a duplája....hihetetlen....mindig csak erősödni fog?

Hát akkor ezt beszoptam. 280 alatt nem adom el.

#203513 NightLord Előzmény: #203493

Hát a hosszabb léptékű, heti - havi chartok igencsak a forinterősödés felé mutatnak, ránézésre is.

HUF erősödik majd a csárt szerint?

#203493 Suby66

óvatosan a HUF-fal....tegnap egy profival konzultáltam és éves szinten erősödés van a trendben az EURral szemben (sacc min. 250ig), másfél évesen akár 220at is megnyalhatja.

szal csak óvatosan...igaz a valódi erősödés a TA szerint kb. áprilisra tehető a szaki szerint.

a muksó profi protfólio kezelő és az ügyfeleinek 3 éve csak plusszost csinál - vastagon.

engem az EURHUF és az USDHUF csártok érdekeltek ... megmondta

szal ennyit erről

ui. csártisták előnyben, ösztönlények (mint én) hátrányban :)