hogy pusztulna meg ez az ätok!!!!!!!!!!!!!! Tök felesleges volt minden bukom rajta!
Elvileg innen long, de sztem bottal se piszkälom meg...
hogy pusztulna meg ez az ätok!!!!!!!!!!!!!! Tök felesleges volt minden bukom rajta!
Elvileg innen long, de sztem bottal se piszkälom meg...
Arra jöttem rá. hogy ker.időben nekem is le kellene tiltani a fórumot.
Mindenkinek a véleménye befolyásol és nem a saját fejem után megyek.
Lehet, hogy ez valami önbizalomhiány?
Azt gondolom, hogy mások sokkal jobban értenek a dologhoz, aztán mostanában kezdem azt hinni, hogy semmivel sem többet mint én :)))
nem 260 a kiütés?
remélem, legalább 263-ról visszapattan
egyébként napos gyertyák alapján még mindig tartom a véleményemet, hogy az EURUSD MEG A GBPUSD is longos legalább egy korrekció erejéig.
eurhuf h1-en mo-i ker időn kivul szép leszúrások vannak, ami a certi életét megkeseriti. Ha kedveled az izgalmakat inkább nézzél 18+-os filmeket.. :DDDD
tegnap délelőtt 3595-ről EURUSD short.
Délután mire hazaértem kicsit a guta ütögetett, 3722-nél kivágtam.
Onnan aztán fordítottam.
Ma reggel megint a guta ütöget.
Hogy szebb legyen a dolog, egy kis GBPUSD longgal is megfűszereztem :)
ha most kivágom mindkettőt, akkor fordulunk?
ja, és tegnap vettem egy kis EURHUF long certit is.
Túl tudta ezt valaki teljesíteni?
Nos itt vagyunk eurusdben 1,366x-nél. Ha longolom esik, ha shortolom emelkedik. De ha nincs pozim akkor mit fog csinálni?
Szivem szerint longolnám 30 pipre. (Majd...)
hmmmm. Faber papa is tegnap 1,40-et írt...hogy én barom miért nem longoltam...kicsit pontosan találta el ezt a mai emelkedést...szal lehet, mégis igazad lesz, és nem áll meg 38-nál. Faber nagyobb májer, mint én, ha ő mondja, hogy 40, akkor annyi lesz :)))
meg esetenként gyengülni tudott, gynegülő usd-től függetlenül ;)
bonyolult...modtam, nehéz szülés volt :D De nem érvényesek a szokásos összefüggések, azt már te is biztos észrevetted, ezért nem is csoda, h. a pozikban sincsenek meg a szokásos összefüggések. Ha helyreáll a "rend", akkor viszont xarban leszek ezekkel a párosításokkal :D
akkor jó. Mármint, hogy a 2 hetes longomat minimális vesztőben kidobtam ma... :(
Egyébként én onnan longolnám. De éjszaka képes és átesik rajta, mint féltégla a pókhálón...
1,38-ról én 1,40-et simán belelátok..... (De akkor az olaj shortod hogy jön ide? Mert az csak erősödni tudott eddig usd-től függetlenül...)
úgy értettem, hogy még 1,38 elérése előtt oda várod :D Én már nem várom olyan mélyre, mielőtt eléri a 38-at. Nah, így értettem :)
nem értelek.. 1,38 és 1,25 között ott van a 1,366 is... :)))
sztem el se megy odáig már...
vagy ha igen, irtó dühös leszek, mert akkor feleslegesen könyveltem el a mai bukóimat, és mind egy szálig az összes bukóm felesleges lenne, pedig bőven volt ma jó pozim, amit leirtottak
1,366 körül érdekes lehet. Pattan vagy átesik rajta...
jah. Min. egy órája ezen filózom. Nem vagyok hozzá elég tökös...nem vagyok benne biztos, hogy (holnap) feljön addig, de akkor könnyű szívvel lemondok a shortjáról. De longolni..ejjj...az keményebb dolog. Éjjel nem tudnék jol aludni vele...
eurusd shorttal várod 1,38-on. Addig gondoltam a longot innen.....
nem lepődnék meg egy 1,40-en eurusd-ben mondjuk 1 hét múlva...
mit kéne longolnom felfelé?
dehogy, az 1,2x-es keresztnek sztem éppenhogy 275 feletti eurhuf a párja...