Regisztráció Elfelejtett jelszó

EZÜST

Re: Ezüst

#206211 rbbj11 Előzmény: #206207

de most miért? Mindig előre beírom. De miért baj, ha nem mindet? Nem is lenne rá időm :) És csak olyat érdemes idefirkálni, sztem, aminek mások hasznát vehetik. Nincs értelme mindent, ami nem követhető, mert arra nincs kapacitásom se klsztetésem, hogy itt pötyögjeim a trédjeimet x percenként :D

#206207 Amatoregy Előzmény: #206205

Ez jó! :DDDDD

Én meg csak azokat a trédeket, amit napi minimumon vettem és maxon adtam. Ráadásul azt is utólag, hogy nehogy valaki túlszárnyaljon.

Komolyra: a real fejlesztést nem eszi meg az ie7-es, így napközben nem írok. Mobilról meg nincs kedvem mindig pötyögni....

ja az ie7-es adottság, mint bmw-ben a hátsó kerékhajtás. Nem választható opció...

#206205 rbbj11 Előzmény: #206204

én nem is oly rég megshortoltam, de nem írtam be. Fórumba csak a biztosnak tűnőeket írom be :)

#203357 Bakiba Előzmény: #203350

Szép-szép, de most DAX shortra váltottam a napos jobb váll okán, ha tévedek a stop kivág:))

#203078 Netmaster Előzmény: #203052

Szegény ember certivel főz. :)

16,7-16,8 körüli visszateszt még belefér, nem vagyok finnyás. Addig is bízom a fordított fejvállban. :)

#203052 Bakiba Előzmény: #203034

Kár a tegnapiért, pedig jól láttad, láttuk;)

Részemről zártam, és kivárás, sokszor mondtam már, de ezzel az ADP-s napokkal nem vagyok jóban:))

Ha megy fel, nálam 17.6, 18, ott ahogy mondod van egy betonfal, na de arról majd akkor ha elérnénk:))

Azért a nem 1-2 tizedes elmozdulás megjött:))

#203034 Netmaster Előzmény: #202668

Egyelőre szépet látok. A változatosság kedvéért ma be is szálltam, nem úgy mint tegnap. :)

Van 18 körül egy csatornatetőnk, odáig szíveseen elkísérném, ha az EURUSD ki tud törni végre a korlátai közül.

#202254 Netmaster Előzmény: #201949

Nehezen tudom elképzelni, hogy úgy igazából leforduljon egy komolyabb EURUSD korrekció közben (már ha lesz). Kivéve, ha megtörténik, mert akkor utána már el tudom. :)

#201949 Bakiba Előzmény: #201944

Az úgy más, leeset a papírhúszas:))

Nálam egy kicsit lejjebb van, de nem oszt, nem szoroz, mert ha menni akar, akkor fölé kellene zárni nem csak így szurkálni, viszont ha lefordul........ mindenesetre tartom, hogy innen a mozdulás irányt adhat, és nem 1-2 tized lesz:))

#201860 Bakiba Előzmény: #201794

Egyelőre minden arra mutat, de nem lennék meglepődve egy inverz-folyamaton se 17 körüliről:))

Lásd xau,$,ADP,Nonfarm stb. Szóval óvatosan, de így 16.5 felett jelenleg működőkepésnek tünik:))

Ezüst

#201794 Netmaster

Bakiba, valami dal? :) Irány a régi szintek mentén felfelé, ahogyan most tűnik?

Re: XAGUSD

#201441 Netmaster Előzmény: #199263

Közben most egész máshogy alakul, és egy fordított fejváll látszatát kelti a kis cseles. És az aranyban is lehet egy hasonló alakzat, habár nem olyan szép...