Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#203482 kerikoma Előzmény: #203318

Grat:) Következő meleghullámnál rá pattanok én is.

Most már biztos, hogy csak vasárnap lesz jó a családnak, mert 20-án szombaton országos székely mesemondó versenyen vesznek rész gyerkőceim, és már kicsi koruk óta küzdenek kisebb, nagyobb sikerrel és ezt most sem hagyjuk ki.

Ha másoknak is jobb a szombat, miattam ne variáljatok, viszont ha valakinek a vasárnap jó akkor egyeztetünk...

ma is gurultam egyet... …

#203318 Csokigyáros

ma is gurultam egyet... autó szervízben... én szabin... az idő is támogatott.. :)

#202863 kerikoma Előzmény: #202862

Jó, még addig van idő. Ha rosszabb idő lesz, akkor nekem is jó a szombat, ha nem akkor tanyavilág munka van, és inkább vasárnap. Azon a héten eldöntjük:-)

#202862 Csokigyáros Előzmény: #202858

rendben... én szombatra gondoltam, de addig még alszok rá egy-kettőt... vasárnap fix progim van... meglátjuk...

#202858 kerikoma Előzmény: #202848

Én nem leszek a talin, de nekem a vasárnap lenne jó így előre láthatólag... Ha nektek is akkor telefonszámot küldök elötte és megbeszéljük:)

#202766 kerikoma Előzmény: #202763

Épp anyának mondtam és benne van, úgy hogy szervezkedhetünk:-)

Teljesen rápörögtem:D

#202750 kerikoma Előzmény: #202701

Csokigyáros írta, március 19-21. Jó lenne felmenni megnézni az új gépeket:) Rákéne szánni az időt szerintem is. Addig rászervezek a családdal mert hiányzik már az ilyenfajta időtöltés is:) Beszélhetünk róla...

#202682 Csokigyáros Előzmény: #202681

ja... kint németben dolgozott, ott dolgozott rozsdamentes anyagokkal, ott tanulta meg, de ott nem motoros cuccokat csinált...

ha megcsinálta nekem, akkor majd küldök róla képeket... :)

#202679 Csokigyáros Előzmény: #202677

ja és nagyon jó árai vannak..

pl. nekem hátsó csomagtartó + háttámlák (méretre állítva) és hátsó bukócsőre összesen 80k-t mondott... gyáriban a csomagtartó ennyi...