idén a devils motor show a millenárison lesz, április 11.-én...
idén a devils motor show a millenárison lesz, április 11.-én...
Köszi, de most már tuti hogy minden évben ilyenkor szokott itt lenni ezzel a FEHOVA (Fegyver Horgász Vadász) vagy mi szokott még együtt lenni vele pusz a hajó kiállítás.
Tavaly nem voltunk, de előtte több éven keresztül, mindig megnéztük az új gépeket...
Kell vinni sátrat, a kaja meg ott sem drágább.. s ott van Provence is látnivalónak. Meg Monte Carlo.. abba is hagyom. :-)
ide én is szívesen mennék. habár stTropez valóban nem olcsó...
Jobbat mondok, én ide mennék, csak a haverok már nyivákolnak, h nem tudnak jönni, válság van, nincs lé..
http://www.harley-davidson.com/wcm/Content/Pages/Events/Euro_Festival.jsp?locale=en_gb
Vásárra nem megyek...szegény vagyok, a nyálamat meg nem csorgatom! :)
Budapest Motorfesztivál - Hungexpo Budapesti Vásárközpont - 2010. március 19-21.
Ez ez ami minden évben szokott lenni? Amikor hajók is meg vadászok is szoktak lenni?
az asszonnyal megyünk wellness hétvégére... vagy két éve nem voltunk...
az azt követő hétvégén lesz mocis vásár a bnv-n, oda szeretnék menni...
Nézz utána légyszi pontosan, aztán meglátjuk, ha netán nem jön össze, akkor is, most már egyre több lehetőség lesz, hisz hamarosan jönnek a jó idők:))
Pillanatokon belül morcos, mogorva, motor nélküli mototros leszek köztetek ...
Ezt a dühibe is írhatnám bár nem tőzsdével kapcsolatos, hanem a lustaságommal :
Elvitték még a hétvégén, azt a faragni való mocit, amire pályáztam ...
:(
:))) Nincs róla képem a gépben...csinálok megígérem...még ma (vagy holnap) ! :)
Egy motoros topikban mindenkinek a motorja az avatarja, kivéve... :)))
Márc 15-én lesz az évadnyitó találkozó aszem balatonakarattyán (majd utánanézek).
Gyertek el ha jó az idő és összefutunk...én a pécsi fair motorosokkal megyek ha nem szakad az eső.
Dehogynem, ez van ami az avatarom, csak hétvégén nem tudtam elővenni, mert el kellett utaznom és hát láttam egy két elvetemült motorost az úton és irigykedtem is, dehát ez van...
Ugye?...akkor nem vagyok egyedül. Én sem szeretem a nagy szelet...de az idő jó volt, és kívántam a motorozást. Villány-harkány-siklós környékén mentem. Sok az erdősáv, utána nyílt szántó. Ott jött mindig a flöss, és rángatott ide-oda. Ráadásul a ténéré elég magas és oldalszél érzékeny...
Én tegnap nem mentem a szél miatt, ha nem muszáj, kihagyom.
Volt már, amikor kanyarban állított fel, érdekes volt egyenesen menni a kanyar közepén:))
Komolyan...zavaró volt figyelni és támasztani ha oldalról fújt...tavaszi első menésem volt...de azért jól esett ám! :))
szerk: nincs mocid most?