18050-en szórva
többre vágytam illetve számítottam :-S
18050-en szórva
többre vágytam illetve számítottam :-S
hehe megszórták, felét vitték csak el sajnos...
szóval Neked köszönhető, hogy nem megyünk... :)
17810-ről és 18k-ról van tegnapról
vettem záróban, de nem akar lelkesedni értem :
Nekem egy 17700-18130-as kör belefért, de azért elégedett nem vagyok mert csak kis pakk volt, 17825-ön újra vettem, indulhat a következő kör :))
kicsit volatilis ma :))
A csökkenő háromszög verziót nyugodtan elvethetjük, ez bizony egy dupla alj. A nyakvonala 17.800 Ft-nál, mely megállította a pénteki emelkedést. Amennyiben áttöri, 18.600-18.700 Ft-ra várhatjuk az árfolyamát!
http://www.trendlines.hu/admin/wp-content/uploads/2010/02/Mol24.png
Az INA Igazgatóságának Elnöke, Geszti László ma bejelentette, hogy egészségügyi okok miatt lemond pozíciójáról - tette közzé a
MOL
A
MOL
Áldott Zoltánt, a Kutatás- és Termelés Divízióért felelős vezérigazgató-helyettesét, jelöli utódjául, aki a MOL Nyrt-ben betöltött jelenlegi funkciói megtartása mellett kerülne kinevezésre.
Geszti László a továbbiakban Hernádi Zsoltnak, a MOL Nyrt. elnök-vezérigazgatójának kiemelt tanácsadójaként segíti a MOL Csoport munkáját.
A személyi változások a késedelem nélkül összehívandó rendkívüli közgyűlés döntésével egyidejűleg lépnek hatályba.
Majd megbeszéljük, amikor iszom az általad fizetett sört :)
pfff, sok közöm volt eladáshoz, bezzeg Ti két maki állandó mohó vagy dumálásotokkal... Hihetetlen. Két kis spenótos szájú :)))
Meg, de Henci annyit dumált, elbizonytalanodtam, és kidobtam 405-ön, grrr...
Csak ugye mindenki a dzsidipi adatra várt, de azért lesznek még itt adatok, és ki tudja...
Záró nekem nem jó, csak a szabadszakasz. Ezért is maradt rajtam, tegnap eldobtam volna záróban 350-en, kb ott lennék, mint ma az 500-al, mert az dt lett volna.