Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: Valami átszáguldott Magyarország felett

#202683 GáborGábor Előzmény: #202658

A hangsebességet átlépve a kívűlről szemlélő földi megfigyelő hallhatja az un. hangrobbanást. Ezt a zajt nem csak a hangsebességet gyorsulva átlépő test okozhatja, hanem a lassuló is ...

;)

Belépett a légkörbe, zuhant a radar kontakt megszűnt, majd fékezett és végül nem csapódott be ...

Tehát, irányított ezköz.

Sosem voltam UFO hívő de ez elgondolkodtat ...

Az energia mennyisége, amit a fékezéshez fel kell használnia, az elképesztő lehetett ...

Hiszen, ha jól értettem, olyan magasságba ért amikor a hangrobbanást lehetett hallani, ahol a radar már nem "látta" (ez 50-250m is lehet de domborzatfüggő), és ezután képes volt fékezni, illetve pályát módosítani vízszintes irányba.

Érdekes ...

#202202 Ibiza Előzmény: #202188

én láttam.. nagyon fehér fény volt...mindent bevilágított.. kinéztem és akkor jött két repülő..arra gondoltam bekapcsolta a fényszóróját és pont megvilágított minket..semmi hang nem volt.. a repülök hangja is később jött.

#202191 Zabás Előzmény: #202181

..a fényjelenségnek rendkívül egyszerű, mondhatni hétköznapi oka van:

..megszületett a kis Jézus!

..és most jönnek a három királyok megtekinteni

..Gyurcsány, Orbán, Vona

#202188 Robag Előzmény: #202181

Én sajnos nem láttam, pedig ébren voltam (déli irányba néző, szalagfüggönyözött ablak előtt).

Viszont érdekes, hogy épp tegnap este gondolkodtam el egy korábbi hasonló jelenségen, amit két repülőgépről láttak valahol Afrika felett.

Valami átszáguldott Magyarország felett

#202181 Koffein

ezt olvastátok?

http://index.hu/tudomany/2010/03/01/valami_atszaguldott_magyarorszag_felett/

Nekem a szavazás állása tetszett a legjobban? :)

Mi volt a titokzatos égi jelenség?

Ukrán felderítőgép 814

Megelőző csapás a földönkívüliek részéről 3241

Meteor 5119

Bruce Willis 8970

Demokrácia 3399

Az öreg Bruce Willis még mindig toppon van, az is lehet, hogy ezzel a villanással a Die Hard köv részét készíti elő béta 5.0ként, 80 mp alatt a föld körül címmel :-))))

Vagy

Bruce papa meteor formájában elhozza a demokráciát, miközben egy ukrán felderítő gép a távolból figyeli, amint megelőző csapást mérnek a földönkívüli barátai a parlamentre... :) pfúúú de szárnyal a fantáziám :D

Re: nincs cím

#200136 Koffein Előzmény: #200027

Na jah, azért is korrigáltam magam, mert tegnap olvastam a cikket, megnéztem a videót és a x@r elöntötte az agyamat, hogy milyen lehúzós csúszó mászó férgek vannak... oszt a capital szócska megtévesztett noh és így rosszat írtam :-S

Ezúton is elnézését kérek minden Solárostól, hogy ilyen senkiházi bandával tévesztettem össze.

#200111 Amatoregy Előzmény: #199906

Ez még viccnek is rossz!! Olyan minth azt mondanád, hogy a Plusz500 topikból én vagyok az Alexander...

Nem, nem voltam benne, csak ki kérték a véleményemet. Mondván, hogy a cseh bank rv kibocsájtása 15 %-os bónusszal lehet megszerezni.

Erre mondtam, hogy bármely tetszőleges rv képes 1 hónap alatt 10 %-ot bármely irányban mozogni...

#200027 Robag Előzmény: #199973

Azért nem mindegy. :)

Egy SC bróker és egy CP "bróker" között annyi különbség van, mint a teológus és a geológus között. :)

#199906 Zabás Előzmény: #199893

Te benne voltál???

Én csak megköszöntem a tippjeiket, és mikor újra hívott megköszöntem és elküldtem az anyába!!

Na jó nem egészen, csak mondtam neki, hogy nekem nem kell közvetítő! Kicsit ideges lett, hogy a tippje ellenében sem szállok be! De mondtam neki, hogy szívesen fogadom a hívásait, ha hasonló meglátásai vannak! Többet nem hívtak! Szerintem fekete listára tettek!

#199763 Koffein Előzmény: #199755

ezt a capital partners ajánlotta? és ebbe szálltak be emberek? bazzzeeee... nekem fogalmam sincs... ma reggel a rádió cáféban boncolgatták ezt a kérdést és a capital partners egyik brokija nyilatkozta, hogy van egy olyan megérzése, hogy meg sem vették azokat a részvényeket, amikre rábeszélték az ügyfeleket...

#199755 Amatoregy Előzmény: #199686

Ha valaki beszállt a cseh bank részvény kibocsátásba náluk (ami még nem történt meg) annak mi lett a pénzével?