Hozzászólás
KoffeinHáááh bazzze ezen jót röhögtem :D Csodálkozom, hogy ennyi ideig húzták, akkor egy pancser amatőr banda, mint ide lacháza :-))))
http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/02/24/fel_eve_vizsgaltak_a_capital_partnerst/
Azt kell tudni, hogy anno 2008 tájékán állásváltásra adtam fejem, feladtam a hirdetést és egy idő után elkezdtek hívogatni, hogy menjek oda dolgozni... há mondom semmi bróki képesítésem, tapasztalatom, hobbi szinten kereskedem, de mint szakmabeli meg nem fordult fejemben ilyesmi... szó szót követet ok, lebeszéltük az időpontot, ekkor még nem volt gyanús, akkor kezdett gyanús lenni, amikor három órán belül négy különböző ember hívott fel, három különböző emeletről. Mondom mi ez? Valami szekta? Három emeletről, négy ember keres és egy cégtől? brrrr... nem is mentem, hagytam a fenébe, vissza sem hívtam őket... kb 16 után abbahagytam a számolást, másfél év alatt min 30szór hívtak, hogy menjek oda dolgozni, mindig más más ember... önéletrajzom már nincs fent a neten... mondtam is az egyiknek, hogy ti betegek vagytok? felhívtok 20on valahányszor és nem veszitek észre, hogy mindig visszautasítom? hááá ízé elnézést köszönés nélkül szembecsuk... há há há
Még jó hogy nem találtak meg másképp, azt nem tették volna zsebre :-D