Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: egon

#202070 Zabás Előzmény: #202060

Őszintén te most tudnál akár 70% elemzést csinálni ezen a piacon???

A 14:30 adatok vegyesek voltak a piac emelkedéssel reagált a piac egy darabig aztán esett, mint a kő, mindenki a 16:00 adatra figyelt amik rosszak lettek erre mi történt USA/DAX emelkedni kezdett €$ szakadni, mikor rossz USA adatra $ gyengülést várnék! Szóval a piacok össze vissza kavarnak, tipikus jobb kéz nem tudja, hogy mit csinál a bal!

Re: egon

#202064 Kardj Előzmény: #202060

az a helyzet h most alapjába véve tők mindegy mit mutat a grafikon ezek ma a gbp-ben pánik gombok voltak nem kicsik nem véletlenül boritottak rajta ekkorát pár nap alatt ebben igaza van Sanginak szal most mesze nem számitott a TA

Re: EURUSD

#202059 Zabás Előzmény: #201964

b+ Kratya, megint megszívattak a shortoddal, ez már a második hogy kiugrasztottak belőle, elég magasan! Komolyan sajnálom!!!

Re: nincs cím

#202058 Kardj Előzmény: #202042

aham hááát jó akkor bizti azért nem értettem mert én az erő sötét oldalán vagyok :D:D

Re: nincs cím

#202042 Kezdolap Előzmény: #202030

Már eddig is azt hittük, h tökjók vagyunk, de most nagyobb terünk nyílt jónak lenni... :-)

US ISM Manufacturing (FE…

#202025 Sanguis

US ISM Manufacturing (FEB) out at 56.5 vs. 58.0 expected and 58.4 prior. US ISM Prices Paid (FEB) out at 67.0 vs. 68.0 expected and 70.0 prior. US Construction Spending MoM (JAN) out at -0.6% vs. -0.6% expected and -1.2% prior.

FED VICE CHAIR KOHN SAYS…

#202013 Sanguis

FED VICE CHAIR KOHN SAYS TO RESIGN FROM FED WHEN TERM ENDS JUNE 23

#201976 Mars2000 Előzmény: #201969

Ez csak abban az esetben lenne lehetséges, ha a $ és az € közti kamatkülönbözet kiegyenlítődne. 0.25%-os dollár- és 1%-os eurókamat megléte esetén - márpedig valószínűsíthetően még hosszabb ideig fenn fog állni ez a mai állapot - nem valószínű a paritás.

#201963 Spade Előzmény: #201958

és még egy dolog felmerült itt, h ugye az ECB-nek nincs gazdasági mozgástere, na szerintem ez igy van jól, már Friedman is megmondta h a jegybank ne csináljon semmit tartsa a kamatot állandó szinten, a pénzkánalatot pedig növelje évi 1-2%-kal mikor hogy és kész. De ne nyulkáljon bele a gazdaságba mert óhatatlanuul is elb@ssza, és ahelyett h csökkentené nőveli a ciklikusságot mert mindig elkésik....és milyen igaza lett a nagy manipulátor Greenspan ellenében pl.

#201958 Spade Előzmény: #201956

és lehet h az eurt padlóba döngölik , de a németek hamar fel fogják onnan állítani, vakon lehet rá nyitni a longot, a világon az egyetlen felelősen gazdálkodó (nagyobb) nemzet...

#201957 Spade Előzmény: #201953

már legalább 4 éve megszületett a német-francia háttérmegállapodás, az a fedőneve h 2 sebességes európa :) Szal ha szakadás van oda csak az kerül be, akit a németek beengednek, és lehet megmentik a délieket de a németek fognak diktálni, és kő keményen német alapossággal számonkérnek mindent nem xaroznak...az angoloknál pedig esetleg jöhet egy US-t majmoló impotens munkáspárti kormány (még szándék se lesz a számonkérésre), nem is példa nélküli ez különben mert a 70-es években is csödbe vitték Angliát. Megjegyzem lehet Sorosék a tallyn nem is az eurot vették célba hanem a fontot :), egy ujabb QE után sztem a font és Anglia védhetetlen....és egy W recesszió esetén még így is....sztem

#201954 kratya Előzmény: #201913

Ebben egyetértek!!!!

De a TA mutattja az elliotot, ezt továbbra is tartom!!!!!!!

nem károgok, csak oandan hamar zártam én is :-(

nem baj

#201953 Sanguis Előzmény: #201950

Ha a "délieket" kivágják az euzónából, akkor az eurót a padlóba döngölik. Szóval ez csak fikció. Maradnak, és "segélyezni" kell őket. Az ECB-nek, pedig nincs monetáris gazd.polra lehetősége. Szóval kérdés, hol a nagyobb gubanc.:)