Sell limit 1,3668
Jaj igazad van teljesen!!!
nagy igyekezetemben rosszul irtam!!!
a nyitok egyébként visszaolvashatok, mert mindegyik múlt heti pozi.
szóval helyesen gbpusd 1,5135
eurusd pedig mindkettő pozi 1,363 tehát az bukta!
egyébként az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ez csak az egyik számla, a másik számlán nyitva van eurusd gbpusd gbp jpy és dow short ujra pénetkről stop nélkül természetesen!
köszönöm a figyelmeztetést!!!! :-)
Nem igazán értem a leírt számokat, főleg a GBPUSD sort és azt, miért van két EURUSD különböző záróértékekkel.
gbp usd gbp jpy shortok zárva egyenlőre :-)
1,5341-1,535
137,28-135,26
eurusd shortok zárva korrizon :-)
1,3548-1,3536
1,358-1,3631
És egy forgalom nélküli nyitószakaszban ilyen "vastag" árfolyamveszteség az euró ellenében, hát....
"Szinte teljesen eltűnt az ellenzéki brit Konzervatív Párt még alig néhány hete is jelentős támogatottsági előnye. A vasárnap közölt legfrissebb felmérés alapján a kormányzó Munkáspárt akár hatalmon is maradhat a tavasszal esedékes parlamenti választások után."
Itt van amit mondtam Sanguis, ezért gyengült a font, mert a munkáspárttól további QE-t lehet várni...
Érdekesen játsszák eddig. A GBPUSD -0,25, EURUSD +0,11. EURGBP +0.36.
EUR/GBP Weekly Outlook Print E-mail
EURGBP Outlook | Written by ActionForex.com | Feb 27 10 09:03 GMT |
EUR/GBP Weekly Outlook
EUR/GBP's strong break of of 0.8814 resistance and sustained trading above the near term falling trend line revived the case that fall from 0.9410 is already completed with three waves down to 0.8601. Initial bias remains on the upside this week and further rise should be seen towards 0.9053 (161.8% projection of 0.8601 to 0.8841 from 0.8662 at 0.9050) next. One the downside, below 0.8866 minor support will turn intraday bias neutral and bring consolidation. But retreat should be contained above 0.8749 support and bring rally resumption.
In the bigger picture, the main question is on whether the correction from 0.9799 is finished at 0.8399, or it is still unfolding as a larger consolidation pattern. Also, if the consolidation is still in progress, what pattern would it be. In any case, we'd expect long term up trend to resume for another high above 0.9799 eventually after completing the current medium term consolidation. Break of 0.9410 resistance will be an early signal that the long term up trend is resuming and will turn focus to 0.9799 high.
In the long term picture, current development suggests correction from 0.9799 is still in progress and the long term up trend from 2000 low of 0.5680 is not ready to resume yet. Nevertheless, correction from 0.9799 is expected to be contained by 0.7963/0.8186 support zone and bring up trend resumption. Rise from 0.5680 is still expected to continue to 261.8% projection of 0.5680 to 0.7258 from 0.6535 at 1.0666 eventually.
Nekem ez egy kicsit bonyolult technikai levezetés.:)
Mert Te (is) értesz hozzá... !!!
Irhattam volna priviket is többet, de hátha többen vannak guruk- mint amennyit én eddig leszűrtem...
Utolsó bejelentkezés óta tiéd volt az első hozzászólás... :)
Notebook topikba aki ért a számítógépekhez olvasson már bele pls...
pff... újabbmese szerű történet lesz ebből.
Most volt időm átfutni a cikkeket.
Igaz, amikor megjelent akkor volt a tetőpont.... :-)
"...Délelőtt még arról érkezett hír, amely szerint a romló görög-német viszony újabb jeleként egyes nagy német bankok nem hajlandók belevásárolni az új görög állampapírkibocsátásokba (a mostanra tervezett kibocsátást egyelőre "jegelték"), majd egy délutáni sajtójelentés szerint a KfW állami hitelintézet vészhelyzetben venné a görög papírokat. Erre érdemi pozitív piaci reakciók érkeztek, az euró szárnyalni kezdett, a görög eszközárak pedig szintén pozitívan reagáltak. A Deutsche Bank pénzügyi vezetője ma Athénban tárgyalt, majd jövő pénteken a görög kormányfő Berlinbe látogat, március 9-én pedig az Egyesült Államokba Barack Obama elnökhöz. ..."
Stoppot csak nagyon ritkán teszek.Most is tologatom ide oda.De lehet megvárom a zárást.Egyébként észrevettem magamon,hogy már van stratégiám.Ehhez kellett 2hónap és két nullázás.
A nem merem hagyni és a szűk stoppal gondolkodom napon belül rövid pozikra - az szerintem nem ugyan az. Az első az tiszta félelem - a másiknak csak egy része az a másik fele pedig egyfajta stratégia. :-)
Nos mára elfáradtam,ráadásul ez a genyó megint settenkedik felfelé,de remélem csak megpihen.
Mert nem zárom a pozikat. Most pszichológiai hadviselést alkalmazok az eurgbp-re és magamra is.