Mondom, hogy a jegybank is a TA-t nézi!!
Amugy sajnálom
Mondom, hogy a jegybank is a TA-t nézi!!
Amugy sajnálom
Az elképzelésem fele bejött. Jó lett a brit GDP, csak nem rallyztatták, hanem beverték rá.
Nekem pedig van egy sanda gyanúm, hogy az EURGBP a kulcs. Lehet, hogy tovább veszi a svájci bank.
Nekem úgy tűnik,mintha mentenék az euróövezet renoméját és mesterségesen tartják fönn az eurót.Ebből nagy zakó lesz,nem lehet a végtelenségig csinálni.
de lehet csak ellenkező előjellel de szvsz majd du-n rosszabb amcsi gdp mint 5,6% (persze nem akarnak rögtön 10%-t?) és akkor meg forditott reakció kábel up eur down h miért ne kérdezd nem értem
Végül is logikus. Van egy növekedést mutató UK GDP, amire beverik a kábelt, és van egy államcsőd veszéllyel teli eurozóna, ezért veszik az eurót.:D
A Spiegel német lap online változata ma címlapon hozza, hogy „német nagybankok megtagadják Görögországtól a hiteleket”. A lap a Financial Times német kiadása által készített felmérésre hivatkozik, mely szerint a nagy német bankok többé nem kívánnak görög állampapírokba fektetni. A helyzetet tovább élesíti, hogy a görög lakosság egyre hevesebben tiltakozik a megszorítások ellen, miközben - a Financial Times szerint - amerikai befektetési bankok masszív spekulatív támadásba kezdtek az ország ellen.
az emelkedések oka
nem kommentálom :)
Economic data (Eurozone): CPI MoM (JAN) out at -0.8% vs. -0.8% expected and 0.3% prior. CPI YoY (JAN) out at 1.0% vs. 1.0% expected and 0.9% prior.
Egyértelmű növekedést mutat a GDP erre elindulnak délre.
én már csak nézek meg sem próbálom megérteni :):(
de ha ezek után nap végére ismét megveszik akkor berosálok
Quaestorom napi devizastratégiaként a XAUUSD vételt és az USDHUF eladást ajánlja. Aki akarja, játsza meg. :)
Economic data (UK): GDP QoQ (4Q) out at 0.3% vs. 0.2% expected and 0.1% prior. GDP YoY (4Q) out at -3.3% vs. -3.1% expected and -3.2% prior.
hát nem nagyon tudok hozzászólni, részvénypiacokat lefelé várnám, dollár meddig tud erősödni eur szemben passz, de amíg ez a görög tragédia tart az elég nagy nyomás vsz eurón. Bármikor jön egy újságírói pletyka aztán már ütik is vsz. Mondjuk azt sem értettem mitől jött le most két hónap alatt 1,5 fölöttről idáig kicsit heves mozgás, ennyi erővel mehet fel is, ez ti szakterületetek. :D