Mókás lesz, ha netalántán ismét március elején jönne a fordulat, mint tavaly. :)
Mókás lesz, ha netalántán ismét március elején jönne a fordulat, mint tavaly. :)
És van egy olyan érzésem, hogy okosan el is kezdték zárni!!!
az a sok short mennyiség az az ami majd elinditja felfelé a legjobb vevő a shortzáró :) :(
honnan tudod, hogy a nagyok már nem kezdték el..
Lásd év eleje, 1,62-re várták.... :)
Akkora a ráépült shortmennyiség eurusd-ben, hogy elliott-ciklus meg minden egyéb nélkül is valszeg tovább fog lefele menni. Majd mikor Soros bácsiék meg a nagypályás alapkezelő népség kishortolta magát és elérkezettnek látják az időt: zárnak és felveszik az ellentétes pozíciókat.
Ideje lenne, ilyen szar USA adatokra, ha végre elkezdene gyengülni a dollár, mert mint látható nem csak az EU-ban fos a levesben! :)
Annyira büszkék voltak magukra, erre tessék!
Én nem alkotok véleményt.
Mert:
- nem is tudok,
- 5 perc múlva tök ellentétje történik,
- usa kinyit és vagy emelkedik, vagy sülyed, vagy sávozik.
inkább szopatós, jó pár shortost beugraszthattak a longaba :)
Az a röhej, hogy: ha jó adatok jönnek ki az USAban akkor azért erősödik most a $, ami valljuk be érthető is, de ha rossz adatok jönnek, nagyon rossz akkor is erősödik!!! Kész tébolyda!
khmm khmm
pedig ha már berni is elismerte h kis probléma a munkanélküliség. . .
US Durable Goods Orders (JAN) out at 3.0% vs. 1.5% expected and 0.3% prior revised up to 1.0%. US Durables Ex Transportation (JAN) out at -0.6% vs. 1.0% expected and 0.9% prior revised up to 1.4%. US Initial Jobless Claims (FEB 20) out at 496K vs. 460K expected and 473K prior. US Continuing Claims (FEB 13) out at 4617K vs. 4570K expected and 4563K prior.
Én is azt várom mit akar az emelkedő csatornával. H1 szerint még emelkedik, M15 szerint meg már menne lefelé. Délelőtt megint kicsuktam magam a jó poziból. :(