Vajon az éles charton is így csinálják? :(
Viszont olyan már volt, hogy nem lehetett belépni.
No olyannal tényleg találkoztam én is a demoban. Az élesben még nem. De azt szívből remélem hogy abban nem is fogok...:)
Demo. Adatnál. Ár megy , kötni, meglévöt modositani, zárni nem enged.
Mikor akad az Fxpro? Én élesben is nyomom rajta de nem veszek észre semmit. Igaz többnyire nem 5 perces pozikba lépek. Vagyis nem figyelem folyamatosan...
Demozok rajta. Nem akad mint az fxpro demo. Viszont sleep-el már találkoztam.
Érthető. Ha nincs ellenfél, nincs kitől megszerezni, bár én úgy gondoltam, hogy ha én zárót találok, kapok is, vagy ha nem, a záró lesz 1ft-tal magasabb. Nekem a kbc példája kissé zavaró, annyiban, hogy ez az 1ft-tal több, a példa szerint túrót sem ér.
KBC példái mindig zavarosak nekem!
Ha beteszel vételt záróban vagy bármikor záró szakaszban pl 5001 forinttal és a záró 5000 akkor tuti hogy kapsz! de ha 5000-re teszed be az ajánlatod és 5000 forinton 100000 darab teljesül és te ez után következel már nem teljesül, ezt onnan látod, hogy miután lepörög a záró maradt még bent 5000-es vétel és te is köztük vagy!
Eladásnál meg fordítva ha záró alá teszed akkor tuti teljesül.
Remélem érthető! :)
Lehet túl gyors, de kis hazánk jelenlegi fejlődését szimbolizálná, szájában a győzelmet jelentő olajággal :)
Köszi!
Ezek szerint, ha 1ft-tal magasabbra rakom a vételi ajánlatot akkor kapnék?
Van egy vitám kbc-vel ez ügyben. Volt fhb-re beadva 1345-re vételem, záróban jött, de nem kaptam.
A válasz emilben a példa: Eladás 1200 Ft 500 db, vétel 1490 Ft 500 db, akkor az 1490-es vételiajánlat lesz párosítva a 1200 Ft-os eladással 1345 Ft-os egyensúlyi
áron, mivel az 1490 Ft-os vételi ajánlat jobb mint az Öné.
Kétkedve fogadtam.. Ezen alapon még 1489-en sem kaptam volna.
csak akkor ha sorra kerülsz!
Ha venni akarsz és a záró ár fölé tetted a megbízást akkor 100%-hogy kapsz! Eladásnál meg fordítva, ha pont eltalálod a zárót nem biztos, hogy teljesül!
Lehet nem ide való, denem találtam rá totyikot.
A kérdésem az lenne: ha még szabad szakaszban beteszek egy vételi ajánlatot adott árra, és záróban pont az általam megadott vételi ár jön ki, akkor meg kell-e kapjam záróban a részvényemet a záróáron?
http://www.origo.hu/itthon/20100223-rendorsegi-akcio-a-bajcsyzsilinszky-uton.html
sok idő kellett hozzá, de beindult
Miért benne volt? Állítólag nem is volt jogosultságuk...