Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: Március 10.

#207477 Robag Előzmény: #207470

:))) Behalok! Ezt a fényes fogalmazást! Szidolt szolgáltak fel ebédre? ;)

#207475 JP Előzmény: #207470

Megyek, át is nézek a konkurenciára. Csodálkoznék, ha a phyl topik nem lenne kicsicsázva, alkalmi köszöntőkkel tele :-)

#207470 JP Előzmény: #207297

Csak nyugalom. Én elhiszem, hogs a Mongol kormányfő elhozta Budapestre a meleg jakktejes bidonyt, de azt azért nem kell elhinni, hogy a Phylaxia vezetőség még melegében beledughatja a nyelvehegyét.

Örülhetnek, ha melléjecsorog valamicske a bidony oldalának ... na abból talán nyalánkodhatnak. Egy élménybeszámoló a Mongól kormányfő látogatásásról, a legtöbb falánkszájunak legfeljebb ez marad.

A Phylaxia meg a Mongól kormányfő :-))

#207297 bajkusz Előzmény: #207253

Igen a perek pere :-)

"A PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. tájékoztatja a T. Befektetőket, hogy a Társaság, mint felperes valamint a Ceva-Phylaxia Zrt. I. rendű, Ceva Sante Animale II. rendű és Chinoin Zrt. III. rendű alperesek között folyamatban lévő perben a Legfelsőbb Bíróság - az alpereseknek a Fővárosi Ítélőtábla 2009. április 21-én meghozott jogerős részítéletével szembeni, elsődlegesen a részítélet indokolásának megváltoztatása, másodlagosan a részítélet hatályon kívül helyezése iránti felülvizsgálati kérelme alapján - a tárgyalást 2010. március 10. napjára tűzte ki."

Ráadásul a Mongol kormányfő is megékezett ma Budapestre.

Valami kell, hogy történjen. Óriási a csend. Kérdés, hogy esés vagy emelkedés előtti...

#207253 JP Előzmény: #207020

Cégügyekben azt hittem jól informált vagyok. Milyen Ceva per? A perek pere ? .....hányszor kell még megnyerni azt a pert, hogy megnyert per legyen ?

Március 10.

#207020 bajkusz

Várhatunk valamit a mai naptól szerintetek? Vagy a szokásos újabb időpont kitűzése jön a CEVA per kapcsán?

Nem én lennék, ha nem bizakodnék :-)

Re: nincs cím

#205997 zeeh_ Előzmény: #205995

Majd kiderül, van még bőven kiszórandó pépőr náluk szvsz az apport pakkból.

#205993 zeeh_ Előzmény: #205990

Jöhetne egy (tömős/nyulas) rally az utolsó fél órára...

Most sokan sasolják szvsz, hogy mi zajlik, délelőtt azért combos darabszámok találtak új gazdára.

#200227 Johny King Előzmény: #200221

Ha Bajkuszt tavaly nem sikerült kirázni 6 Ft-on, illetve 22 Ft-on, akkor nincs mit tesztelni rajta...

#200221 JP Előzmény: #199840

Helyes. Ne hagyd hogy kirázzunk a gatyádból. Hamarosan tesztelheted magad!

#199840 bajkusz Előzmény: #199760

Várok, ráérek és aránylag jól szórakozom. Érdekes emberekkel lehet találkozni itt.

Sajna én nem nagyon tudok érdemben hozzátenni a beszélgetéshez, de próbálok tanulni Tőletek.

Hál' Istennek nem ebből akarok megélni :-))

#199598 JP Előzmény: #199591

Nagyon ravasz, mint a sörétje: Erre céloz, de ki tudja merre talál?! :o))