Mert nem stimmel a saját könyvelésem az erste-ssel, összességében valóban mindegy lesz.
Mert nem stimmel a saját könyvelésem az erste-ssel, összességében valóban mindegy lesz.
Én nem tudom ,mert nem szoktam figyelni, szóval sorry
Először is fogalmam sincs, mert nekem brokim van, és 5 pont a kötési díjam.
Másodszor, én úgy tudom, hatiban mind1, hogy dt, vagy nem, a jutalék ugyanannyi. Akkor meg miért nem mind1, mit mivel párosít össze?
Senki sem segít??? :( Pedig ezt Ti tudjátok tudom! :)
Egy rövid kérdés.
A hatiban ugye fifo készletpárosítás van...ha a ma nyitott pozimat szeretném zárni (pl. betettem egy stopot a 22180-as shortomra 22270-re) akkor azt dt-ként kezeli és a ma nyitottat zárja, vagy a legkorábbi bekerülésű pakkomból zár?
Erste-s vok.
de ha csak 1 ponttal felette ill. alatta vagy a zárónak akkor tuti teljesül!
Ezt nem tudhatod, hogy hányadik vagy! Én ha ilyet csinálok, jóval az utolsó ár fölé vagy alá teszem a megbízást attól függ, hogy mit akarok akkor tuti teljesül, csak kérdéses, hogy tényleg jól járok e vele. :)
Másnap derül ki sajnos!
Mivel nem tudom ellenőrizni a teljes könyvet, a záróban akkor azt sumákolnak, amit akarnak.
Megkérdem itt is:
"
A kérdésem az lenne: ha még szabad szakaszban beteszek egy vételi ajánlatot adott árra, és záróban pont az általam megadott vételi ár jön ki, akkor meg kell-e kapjam záróban a részvényemet a záróáron?
"
A BUX1012 topciban rendszeresen emlegetik a kamattartalmat, ezért kérdeztem. Az optimista piac nem azt jelenti, hogy nagy a vásárlási kedv? Mert akkor - ha én is mennék a nyájjal - akkor nekem is venni kellene, ha ezt láthatom a kamattartalomból, akkor az egy iránymutatást adna.
Vagy ez az adat szigorúan a múltra vonatkozik, és nem lehet belőle előremutatást levonni?
A kamattartalmat számolgatnod kell, (de minek?)
semmi mást nem tudsz leszűrni belőle, mint azt, hogy éppen optimista vagy pesszimista hangulat uralkodik.
Mivel Zabás cikke a kamattartalomról nekem túl "tömény", ezért világosítsatok már fel:
Mit jelent, ha a kamattartalom magas vagy alacsony? Ha jól értem, akkor igazából csak annyit, hogy:
- magas kamattartalom mellett a határidős index az indextől sokkal magasabban van.
- alacsony mellett azt, hogy közel van hozzá.
De hogy melyik van a helyén, és hogy merre megy a piac, azt ebből nem lehet leszűrni.
Van valamilyen site, ahol a kamattartalom leolvasható, vagy számolgatnom kell? Esetleg a Markers meg tudja ezt mutatni valahol?
Kösz.
van itt saját topikja.
Hibaz markerst használ, Zabás ami-t ha jól emlékszem...
Nem is tudom, talán az elemzeskozpont.hu-n olvastam, hogy le lehet tölteni az amibrokert. Akkor azt választom persze:-)
kbc szoftvere.
a kbc reál havi 2400 ft az ami meg "ingyenes".