Ha így van, akkor ez megnyugtató!
Az a korrekt, ha amit az ember feltölt, azzal játszik. (Annak a tudatában, hogy azt egészében elvesztheti)
ez így OK
Ha így van, akkor ez megnyugtató!
Az a korrekt, ha amit az ember feltölt, azzal játszik. (Annak a tudatában, hogy azt egészében elvesztheti)
ez így OK
Amúgy nekem tetszik a plus500 felülete. Logikus és áttekinthető.
A kapott 3000 -ből kötöttem ezüstre. Végig emelkedőben volt, de 19h -tól enyhe csökkenésben van, így éppen mínuszban állok. (sz. nagy a spread)
Forexen nem mehetsz minuszba. Ha a pénzed nem fedezei a nyitási és fenntartási limitet akkor elkezdik sorba likvidálni az összes pozidat. A pénzed nem fogy el, de közel lesz a 0-hoz...
Ha valaki látott már olyan banki szerződést ami az ügyfelek érdekeit (is) védi az szóljon.
A jelentkezők között üres sörös üvegeket sorsolok ki.. :DD
Sajnos csak a google-val tudtam belenézni, Angol tudásom nekem sem az igazi.
Habár az biztos, hogy nem jó dolgokról halandzsázik...a kérdés az, hogy mennyire veszik ezt komolyan, ha mégis mínuszba landol valaki?
Sajnos (vagy szerencsére) nem értem ezt a google fordítást :)
Angol tudásom meg halovány
valaki leírhatná értelmesen pár mondatban, hogy mi van benne
hátha menekíteni kell a fagyipénzt :DD
hmmm...
ebben a topik-ban, úgy látszik éppen lefelé irányuló trend van
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy nektek a Plus500-ból mennyi idő múlva jelent meg a Moneybookers számlán a pénz illetve onnan hogy vettétek ki illetve utaltátok át a saját bankszámlátokra?
Egy részlet a megállapodásukból:
8 BIZTOSÍTÉK
8.1 You hereby acknowledge and agree that all funds, currencies, and other property belonging to you and which (i) are held by us, or by one of our affiliates (either individually, jointly with another, or as a guarantor of the account of any other person), (ii) may at any time be in our possession or control, or (iii) is carried on our books for any purpose, including for safekeeping, are held as security and are subject to a general lien and right of set-off for all liabilities that you owe to us, irrespective of whether we have made advances in connection with such property or the number of accounts you may have with us.
8.1 Ön ezennel tudomásul veszi és elfogadja, hogy minden alap, pénznemek, és más tulajdonában van, és amelyek (i) által tartott minket, vagy valamelyik partnerünknél (akár egyénileg, közösen egy másik, vagy egy kezes a fiók bármely más személy), (ii) bármikor lehet a birtokunkban vagy ellenőrzésen, illetve (iii) folyik a könyveinket bármilyen célra, beleértve a letéti, tartják a biztonságot, és azokra az általános zálogjog és a jog beszámítás az összes kötelezettségek, jössz velünk, függetlenül attól, hogy mi történt haladás, az említett tárgyak vagy a számlák száma előfordulhat velünk.
8.2 We may, in our sole discretion, at any time and from time to time, without notice to you, apply and/or transfer any or all funds, currencies or other property of yours between any of your accounts.
8,2 Elképzelhető, saját belátása szerint bármikor és időről időre az Ön értesítése nélkül, alkalmazni és / vagy az összes vagy bármely pénzeszközt, pénznemek vagy egyéb vagyonát tiéd között az Ön számlák.
8.3 You hereby grant to us the right to pledge, re-pledge, hypothecate, invest or loan, either separately or with the property of other users of the Trading Platform, in favor of ourselves or to others, any securities or other property of yours held by us as Margin or security.
8,3 Ön ezennel megadja nekünk a jogot, hogy fogadalmat, újra fogadalmat, elzálogosít, befektetik vagy kölcsön, vagy külön, vagy az ingatlan más felhasználók a kereskedési platform javára, magunk vagy mások bármilyen értékpapírjainak vagy más tulajdonát tiéd által tartott minket tőke vagy a biztonság.
???
Nyugtassatok meg, hogy ezek után is csak a feltöltött pénzemmel játszok!?
A demo pénzemet sikerült megdupláznom.
Beregisztráltam valódi pénzre, megkaptam a 3000Ft bónuszt is, csak a fenti szöveg nyugtalanít!
Mondjuk semmi érdemleges nincs benne ami a honlapon ne lenne a Master card menüpontban...
Belépsz az MB-be, majd a My Master Card menüpontba. Ott meg a Verification menüben megcsinálod amit kért. A lényeg hogy legyen rajta 10 Euronyi pénz, éves díj azt hiszem. Csak akkor aktiválnak ha azt le tudják vonni. Nekem is folyamatban...
Nem is értem,hogy az állam miért nem ad fel hirdetést,hogy ajánlja fel adója 1%-át az államadósság kifizetésére. Ja,mert ezt csak erre lehetne költeni!
szégyen gyalázat, de oda jutottunk, hogy államadósság finanszírozására adom a fejemet :SSS