Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#199748 rbbj11 Előzmény: #199740

egyébként mióta ilyen csapkodás és kiszámíthatatlanság van, leszoktam a hetes pozikról. Alkalmazkodom én is a piachoz. Ha már 2 hétig vmit le tudok követni mostanában, Istenkirály vagyok. Jellemzően egy napig se..teljesen át kellett állnom DT-re, azért is vagyok gyakrabban a fórumon.

#199746 rbbj11 Előzmény: #199743

nem károgás, igazad van.

De ez így uncsi :D

és ami fontosabb: minden kereskedő tapasztalatokra is nagyban hagyatkozik. Nekem ez eddig 10-ből 9szer nem jött be. Mindig nullában v. minimális plusszban végződött ez az otthagyom történet, és utána fájt ezekért a pozikért a szívem. Ehelyett követő stopot alkalmazok már inkább, de az is tapasztalataim szerint rosszabb helyen vág ki, mint mikor kézzel teszem.

#199743 kratya Előzmény: #199739

nem ráérnél?

hetesen 142 környékén elvileg a visszateszt is megvolt!!!!

nem is kéne már 140 főlé nagyon jönnie.

Persze az időtáv mindenkinél más, csak amikor van 300 pontod, akkor a lehető legkisebb egységet benne hagyod stopot 0-ba aztán szevasz, rá se nézzel.

ha meg csak 1 egység van akkor meg pláne ad meg az esélyt neki.

Stopot húzzol napos alapján és így megadod az esélyt magadnak, meg a pozinak.

pozi nélkül károgok csak!!! :-)

#199737 kratya Előzmény: #199667

gbp cad hosszúra?

szvsz öszintén nem jó!!!

de talán még rövidre is idegesitő lehet (TA saját nézet!!! :-) pozi nélkül!! :-)

indexeket nem nézzem, amit látok dowba hetes elliot felfele, viszont havin meg lefele!!!

Háború persze, hogy nem, de már minden államosítva van.

Másik megoldás az infla, akkor ugyanugy a kisember coppik :-(

tök mindegy szar az egész

Amúgy szerintem gbp cad h4-en most fog lefordulni, persze nem vagyok jós! :-)

És pozim sincs, csak károgok!!!! :-)))))

#199734 kratya Előzmény: #199669

Pedig itt bizony 124, majd 120 lenne a cél TA alapon :-)

tankönyvi talpas tört, bár nem az én dolgom!

#199710 Kardj Előzmény: #199695

igazad van hogy a magyarság vagy a magyar származás mit olyen igy szépen lassan elveszlik, pusztán a magyarság akkor a szóhasználatomban mint a nemzeti tudat, egy nemzethez tartozás jelenik meg. de az alapvető határokon belül élő népcsoportok közös célokért való fellépését hiányolom mert csak az ovodás szintú értelmetlen vitákat látom és ebből hányingerem van és ezért nem megy és nem is fog sehová jutni ez az ország.

#199695 Sanguis Előzmény: #199682

Hát...:)Csak magunk között. Milyen Magyar Nemzet? Történelmünk folyamán valójában kiírtották a magyar népességet. A tatárjárás a Dunától keletre fekvő részeket magyartalanította, alig maradt népesség, de a duna jegén átkelve a Dunántúlt sem kímélték. De előtte a belső polgárháborúk, és földesúri szláv betelepítések, utána a német és török uralom, stb.... Tehát még egyszer kérdezem milyen magyarság?:)

#199682 Kardj Előzmény: #199679

jaah bocsi :D:D

én már ebben mmint a magyar világuralomban nem hiszek azóta mióta nem látok csak széthuzást a magyarok között. Természetesen tisztelet a kivételnek.

#199677 Sanguis Előzmény: #199673

Van négy számlám a ker rendszeren belül USD a fő, EUR, GBP, end HUF.:) Nehogy az legyen a vége, hogy HUF-ban kell tartanom az összes lóvét.:)))

#199675 Sanguis Előzmény: #199671

Ha pánik lesz, akkor mehet a történelmi mélypontig újra, de ha úgy lesz én onnan nagy tőkével long egy olyan sámlárol, amit elások, hogy véletlenül se nyúljak bele legalább két évig.:))