hasonlóan gondolom, de a baj, hogy túl sokan várnak "világ végét", uh. nem lesz :D
hasonlóan gondolom, de a baj, hogy túl sokan várnak "világ végét", uh. nem lesz :D
hát, hosszú távon az az igazság, én is komolyan gyengülő yenre számítok.
De én a beleülést is csak márc. végéig képzeltem. Az már nekem irtó nagy táv. Devizában legalábbis. És olyan távon sokkal inkább shortos, mint longos
Trading commentary
24 February 2010
FX Note: Bernanke not worth reacting to...?
http://www.tradingfloor.com/posts/trading_commentary/fx-note-bernanke-not-worth-reacting-to-975
mert elérte majdnem a céláram. És akkor nem ütettem ki magam stoppal soha, ha vmi csoda folytán elérek egy távoli célárat
kratya akkor én a gbp cad longom melletti cac shortal optimális vagyok??? :D:D
viccet félretéve én is tartom h itt nagy a kaki nagyon nagy anno a 29-30 s válságnál a feléépülést a háboru is támogatta mondjuk igy tehát kvázi nem tudhattuk meg h mi történt volna ha nincs ez az extra motivációs tényező szal akkor h most hogy oldja meg ez az egy két helikopteres csávó??
vissza tér majd az h az Exchange -be meg az arab pénzváltóknál nem h csak papir pénzt váltanak hanem csak érmét és azt is csak harapáspróba után ...
nem lesz értéke a papirpénznek de ha ezt tovább fejtegetem borzasztó dolgok jönnek itt. . .
amugy szerintem eurusd 15.30-tól- idáig teljesen elmondja hogy mire gondolok :-)
detto a kábel
An FX Note out just now on www.tradingfloor.com taking a look at Bernanke's testimony and whether it is worth even reacting to as the markets are trying to....
ez a lényeg! :-)
a többi meg legyen az ő bajuk! :-)))))
Mindegy, elég nekem az a pár pötty, ami jut nekem naponta.:)))
Persze mert ment a hitel lufi
De most nem megy a hitelezés a lakosság fele!!!!
ill. nem annyira lazán, hogy annyi hitel kimenjen.
lesz itt még sirás, vagy pedig 20000-es dow! :-)
neked legyen igazad! én csak chartot nézek a többihez nem értek, csak károgogk! :-)
Semmit, lassan elfelejtik. Japán mit csinál a GDP 210%-ot meghaladó államadósságával? És erősödött a jen, mint állat....?:D
miért nem stopot húzol napos szerint?
Ej ha meg lenne az 1,43-as eurusd, meg az 1,627-es gbvp usd shortom! :-((((
Szó nincs itt longról. Csak arról beszélek, hogy a GBP nálam nem shortos hosszú távon, a jen pedig nem longos. Ha a kettőt összeadom, akkor a GBPJPY a longos hosszú távon.:)
De mit csinálnak az államadosággal?
És mi lesz ha az IMF-hez fordulnak ök is :-)
á gatya madzag.
Én nem hiszek (hangsúlyozom hosszabb távon) a feltámadásban, és ezt a chart is megerősiti! :-)
Pozi nélkül!!!! mondom :-)))))
Mindjárt utazom alig várom nincs tőzsde áprilisig!
Csak károgok, és csak skalpolok ha van időm :-)
Az új SNB elnök nem a muszkli híve, a régi már odavágott volna 1,52-ig egy löketet.
akkor nem beleülös? :-)
markánsabb fel hullám, max szeríntem csak az elözö korrihoz hasonló!
Persze mert abban van kamatkülönbözet (aud cad)
Viszont mint tudod én Ta szerínt csinálom, így nekem a short az irány a devizában.
Valamint továbbra is fentarttom azt az elméletemet, hogy a gbp usd "esetleg" az eurgbp miatt nem esik annyira.
Eur szarban van Gbp lehet egy hangyányival jobban érzi magát.
Amig a dodot meg nem cserélik le mint közös nemzetközi elszámoló vakuta, addig nem lesz itt gond vele.
Kicsit kezdünk a 29-30-as válságra hasonlitani "erősen", államok eladosodnak, bankok a hitel pénzt, meg nem az emberekhez, meg a vállalotkhoz adják, hanem tolják a TŐZSDÉRE hahahahaha
ez bebizonyosodott a bankok nyereségénél, csak a befektetési üzletágak voltak nyereségesek!
Ne legyen igazam legyen minden long!!!!!
De egyre jobban hiszek a lefordulásban hetes, havi chartonknál.
Vagy oldalazunk, de hogy debvizában long nem lesz az tuti.
Legalábbis nem az euro övezeti devizáknál.