Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#199649 Sanguis Előzmény: #199647

Sokan hisznek a kábelben, és a mögöttes dolgokban, főleg azért, mert a britek már eltemették a csontvázaikat, míg USA-ban és az EU-ban tele a szekrény. A jen pedig nagy gyengülés előtt szerintem. Szóval számomra a GBPJPY short a legbizonytalanabb beülős shortra.:)

#199647 rbbj11 Előzmény: #199643

ok :)

de vissza szándékozom ülni :)

Hullámokban a belelülősöknél is realizálni szoktam ;)

#199646 Mars2000 Előzmény: #199640

Hosszabb távon én is a lejtmenetet valószínűsítem, amint azt az elmúlt napokban többször is beírtam ide. De most sztem jöhet egy markánsabb felhullám. 61,8-as fibóról elpattant eurusd. 1.36 feletti zárás estén 1.38600 magasságába mehet el.

Nézem az indikátorokat naposon, hetesen, havin is. Én pont emiatt várom a felfelé kitörést.

#199643 kratya Előzmény: #199627

te tudod!!!

szvsz beleülös pozi lett volna.

Na majd áprilisban megmutattom, hogy mire gondoltam! :-)

#199641 Sanguis Előzmény: #199625

Azért a kábel nem egyértelmű eső deviza.:) Sőt.:) Az AUD, CAD a "nyersanyag diverzió" miatt emelkedett eddig ész nélkül. Az EUR tagállamok együttesen, és USA xarabb helyzetben vannak, mint a britek. De a briteknél a legnagyobb az új befektetések aránya, talán távol kelet pár országát is veri, de lehet, hogy Kínát is, ha a lakosság arányában számolnánk. Óvatosan a kábel "temetésével".

#199640 kratya Előzmény: #199628

ezért vannak eladók és vevők! :-)

pozi nélkül!!!! :-)))))

De most komolyan, gondold egy kicsit hosszabra a dolgot fundásan,

és nézz rá hetes havi vagy akár napi chartra!!!!

Nézz rá egy nem tudom mással szemléltetni a könyvet, oanda 5 seces chart, hogy milyen beleadások vannak mindenbe.

Nézz rá egy eurusd chartra!!!!

eur usd vicces még mindig elliot ezért van ez, ennyi, nem kell ezt túl bonyolítani, mert az nem vezet sehova szvsz.

#199627 rbbj11 Előzmény: #199625

visszanyitom majd...Azért zártam, mert megközelített erősen egy támaszt. Eur usd-t végül nem játszottam meg (nem is fogom egyelőre). Yent visszanyitom majd a pénteki adat után. Egyelőre innen nagyobb pattanást várok hétfőig, és az eddigi 300 pont nyerő felét nem akartam elolvadni látni.

#199625 kratya Előzmény: #199615

Na ezt nem értem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miért is zártad???????????

:-((((((((((((((((((

csak ülni kellene benne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És ez még fundásan is támogatva van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anglia mit csinál szerínted az államadóságával???

ejj :-(

Jó helyről van nem értem :-(

Eurusd long vicces lenne!!! :-))))

Pozi nélkül mindezt!!! :-)))))!

(ill. ma volt egy icipici 130 pontocska eurusd short :-))))))))))

Mai ülésén a SEC 5 bizto…

#199620 Sanguis

Mai ülésén a SEC 5 biztosa minimális többséggel a shortolás korlátozása mellett döntött. Az intézkedés lényege, hogy megtiltja azon részvények shortolását, amelyek egy napon belül 10 százalékos értékvesztést könyvelnek el - írta a MarketWatch.

#199618 Sanguis Előzmény: #199617

Nem tudom megállni, bár lehet, hogy ebbe az idiot kereskedésben hülyeség, de EURGBP short.

#199615 rbbj11 Előzmény: #199609

Font yen shortot zártam, ennyi elég volt első körben.

Kösz Sanguisnak, kratya-nak az elképzelésemben való megerősítést, mert lehet, anélkül nem nyomtam volna végig 141,4-ről....

#199609 Sanguis Előzmény: #199608

A devizákról beszéltünk. De a válaszom igen, a forgalom nudli, egy- két nagy szereplős.

#199608 rbbj11 Előzmény: #199606

hát, azért sztem annál több...carry miatt nem repül az égbe a DJ. És fenn is ragadt.

#199607 rbbj11 Előzmény: #199604

hát az igaz.

A font minden keresztjében visszafogott volt a lelkesedés. Talán már beárazták a jobb gdp-t, én nem nagyon értem.

#199604 Sanguis Előzmény: #199596

Azért figyeld a kábelt, ott visszafogott volt a lelkesedés, pedig a Q4 GDP jó lesz pénteken.:)