Regisztráció Elfelejtett jelszó

poker kedvelők

Re: nincs cím

#200090 Kissherceg Előzmény: #200073

jó, ennyire nem mélyültem el a történetben, de természetesen pénz része igaz. Ettől függetlenül nagy gameket tolnak a srácok fulltilten. :)

#200085 fikus Előzmény: #200039

Természetesen óriási biznisz, de kizárólag az üzemeltetőnek, a többi csak marketing.

Most szállt ki az asztaltól „a_kis_herceg” Te voltál?

#200073 TrendMan Előzmény: #200039

Gondolj bele milyen kereszttulajdonlások lehetnek poker oldalak és média szolgáltatók között.

Te azért viszed oda a pénzedet, mert sikersztorikat olvasol, a TV meg jó kis műsoridőt tölt ezekkel az arcokkal, ami még egyszer jó kis reklámbevételt jelent.

Két bőrt húznak le egyszerre.

Ráadásul valószínűleg ezeknek a befektetéseknek is a java kölcsönből megy.

És ha elnököknek meg híres szinészeknek volt dublőrjük/alteregójuk, miért pont Phil Iveynek ne lenne?

(Aki ráadásul az általam látott TV-műsorokban több rossz döntést hozott, mint jót.

Igaz egyszer nagyot kaszált egy hármas drill-lel :-)))

Már ha ő volt egyáltalán:-DDD

#200039 Kissherceg Előzmény: #200030

nézd azért tudnak finanszírozni egy milan vagy real mezre felkerülést nem hallnak éhen. Esetleg a m,onthly million versenyek... megtérül az, rebuy versenyek is....

Nem csökkeb a pókertermek száma a neten, hanem folyamatosan nő, jó üzlet:)

#200030 fikus Előzmény: #199788

Ezzel az a probléma, hogy jó ha ennek tizedét fizetik be naponta, és akkor még nem beszéltünk a „havi 300e keresek online pokeren, ebből gazdagodtam meg” típusú „profikról” akiket szintén a befizetőknek kellene finanszíroznia.

A bwin közben beerősített, éppen csak hogy nem villog a „fizess be, vagy takarodj az oldalról” felirat. Nincs akkora esély, amivel nyernék, ha 1 dollárnál nagyobb a pot. Lassan de biztosan elkopik az egyenleg.

#199788 Kissherceg Előzmény: #199779

már egy misi van :) fulltilt napi szinten keres sztm a jutalékokból sok100.000 talán millió dollárt, nem kell kamáznia szvsz

#199779 Kissherceg Előzmény: #199776

Azért mert reklámértékük van azért vannak megfizetve szépen, kicsit tologassanak ide oda.. Én simán eltudom képzelni, hogy ők tolják az asztaloknál, van pár millió dollárjuk, gyarapítják elvannak. Most is megy egy széép párbaj, kb 670k dollár van.

Szerintem nem éri meg úgy tenni mintha, nem járathatják le magukat, emrt folyamatosan bővül a high stakesesek tábora, így értelmetlen sztm..

#199776 TrendMan Előzmény: #199720

Herceg lehet nem fogsz kedvelni, de te is nagyon hiszékeny vagy.

Gondolj ezekre a nevekre, mint bevezetett márkanevekre.

Pusztán az, hogy megjelennek az oldalon - ráadásul ekkora összegekkkel a nevük mellett - komoly reklámértékkel bír.

Nem kell, hogy ők legyenek, sőt a pénz is lehet virtuális.

#199720 Kissherceg Előzmény: #199715

biztosan ők azok fulltilt igazolta a nagy neveket. Saját avatar stb. Sztm ők tolják, múltkor láttam a millió dolláros partykat, nem gondolom más tolná anny lével :) Nagyon durva nevek vannak, de a lé az ami hihetetlen :)

#199706 Kissherceg Előzmény: #199697

kiestem AKval 77 ellen, de az bosszant, hogy szünet után későn értem vissza és a gép foldolta a KKmat :(( nyertem volna :'(

#199697 Kissherceg Előzmény: #199687

bazzz 96 elfogadja allinem és legyőz... kénytelen voltam rebuyolni, de megnégyszereztem a pakkot köv körben:))

szerk: 45 lefelezte pakkom, ilyen hívásokat, megőszülök..

#199687 Kissherceg Előzmény: #199638

újabb 5K GTDre neveztem 10.vagyok egyelőre, megint kellene egy kis apró, csak 800induló van és sok rebuy... hosszú nap:)

3perces vakok vannak :)

#199638 TrendMan Előzmény: #199597

Nem a pókerre mondom, de a félkarú banditákat egy mérnök és egy pszichológus együtt ötölte ki.

Csodálkoznék, ha az elektronikus póker nem hasonló elven működne.

Külföldi oldalakon olvasgatva olyan véleményeket találok, hogy a poker site-ok nem véletlen leosztásokat, hanem véletlen szcenariókat kínálnak.

Annak az esélye, hogy kézbe osztott AA párral KK pár ellen egymás után 5x buksz 0,2 az 5.ken. (0.032 %) - AA 80 % - KK 20 % -

/Természetesen egy Full Ring asztalon az AA esélye is csökken a sok ellen miatt, ezért (is) kell vele flop előtt emelni./

Szórás szempontjából vizsgálva 100 leosztásra:

2gyök alatt 100 x 2gyök alatt 0,8x0,2 = 10x0,4 = 4

azaz

100 leosztás során a matematikai átlag 80 eset, amikor az AA veri a KK-t

ehhez képest a szórás +- 4

azaz

68 % valószínűséggel (ez felel meg 1x szórás értéknek) az AA 76-84 alkalommal nyer

95 % valószínűséggel (ez felel meg 2x szórás értéknek) az AA 72-88 alkalommal nyer

(véletlenszerű 100as sorozatra)

Tehát egy olyan százas sorozat, ahol az csak AA 72 alkalommal nyert és 28 alkalommal bukott KK ellen még nem extrém ritka.

Elvileg 28 elbukott alkalomba 100ból beleférhet egy ötös sorozat is, bár valószínűtlen.

#199597 fikus Előzmény: #199475

Két hete aktívan tolom a zsetont bwinen, freerollon összekapart pár dollárból. Az eredményesség megdöbbentő hasonlóságot mutat a többi site-al. Az első 2 nap alatt szárnyalás 80 dollárig, azóta elképzelhetetlen módon jönnek a lapok. Zsinórban buktam öt AA egy-egy megadó ellen, a kézbe kapott lapok negyede eséllyel sem alakulnak a boardon, ha mégis, nevetségesen nagy számban túlhúzzák, jellemzően a magas pot mellett. A kedvencem, hogy JJ szembekerültem JJ-val (preflop allin) és még azt is elveszítettem.

Amikor ilyen akcióktól alámerül az egyenlegem, 40 dollárig könnyen feltornászhatom (ez alatt nem lehet kifizetést indítani)

Ha én el akarnám érni az arra hajlamos embernél, hogy befizessen, és szerencsejáték-függő legyen, pontosan így irányítanám a leosztásokat.

#199436 Kissherceg Előzmény: #199434

közben fórum és tőzsde:) 2. vagyok.

Elfáradok azért pár verseny után, de így csak idegesít ez az allinelés:)