Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#199483 bajkusz Előzmény: #199465

Szia Johny! Én ezt nem tudom dekódolni... :-))) de biztosan úgy van, ha Te mondod.

Bár tudnám mit jelent!

Illetve külön-külön értem én, de így együtt nem... :-))

valami mocorgásféle van.…

#199449 bajkusz

valami mocorgásféle van.. vagy csak én vagyok javíthatatlan optimista?

Hello! Nem beszéltetek …

#199396 bajkusz

Hello!

Nem beszéltetek róla, de ezt a tegnapi közzétételt a 3 millió részvény + majd - nem értem, hiába olvasom... Akkor most a 3 millió részvény két közzé nem tett "jogosult" értékpapír számláján csücsül és várja, hogy a piacra dobják? Ez nagyon szarul hangzik.

"A PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. (1113 Budapest, Bocskai u. 77-79.; a

továbbiakban „Holding”) tájékoztatja a tisztelt Befektetőket, hogy a Holding 2009.

október 21-én elhatározott alaptőke-emelésével összefüggésben 3.000.000 db (6,85 %

részesedést jelentı) részvény átvételére jogosulttá vált HART INVEST & TRADE

CORP. (Bz-Belize City Belize, Mapp street 1., nyilvántartási szám: 75840; a

továbbiakban: „Társaság”) értesítette az Igazgatóságot, hogy - figyelemmel arra,

hogy a fenti alaptőke-emeléssel összefüggésben kibocsátott, 2010. február 16-án

keletkeztetett dematerializált törzsrészvényekből a Társaságot megillető összesen

3.000.000 db részvényt két további jogosult értékpapírszámláján kérte jóváírni - a

Társaság értékpapírszámláján PHYLAXIA részvény nem került jóváírásra, melynek

következtében szavazati jog sem keletkezett."

Már egy ideje nem nézem …

#199082 Tumor

Már egy ideje nem nézem rendszeresen phyl árfolyamát de ez a vbőrös post most újra felkeltette az érdeklődésemet...szóval mostmár úgylátszik hogy lesz valami a mongol-sztoribol(gondolom Veres nem véletlenül ment oda, elvégre mongóliában nincs tengerpart meg kaszinók meg ilyenek), ez nem befolyásolhatja esetleg +an az árfolyamot? Végülis 25m dollár sok pénz..

Brumm-Brumm

#199031 JP

NagyBrumm!

erre jártál, és nem szimatoltalak ki ? Ezért engem a vadász barátom a ludakhoz soroz be , cserkészéshez :-)

......................................

Bargain_Hunter, üzenetet kaptunk a konkurenciáról, ( erősödő phylaxia topik). Olvasd:

"Sziasztok! :o)

Hát elég szarul néz ki! :o(

De van egy pont ahonnan tuti emelkedni fog! /de hol ez a pont? 64 vagy csak 48?/

Buxi, vélemény?! :oP

JP és kedves vadász komám, izzítsátok a pénztárcát! ;o)

Mummy"

Most mit tévők legyünk, Vadász? Megéri, szeressük annyira a nyúlhúst? :-)