máj. 20.
Bocsánat a hót hülye kérdésért, de idén mikor van a bevallási határidő, tudja valaki?
nem tudom, hogy mikor változott
végül is mondhatod 2évnek is, mert az idei eredményeddel szemben az előző 2 év veszteségét számolhatod el
Húúú...NAGGGYON köszönöm a válaszod!!! Ez így frankó...habár a 2008-at nekem sem lesz egyszerű ledolgozni!!!! :((
ez változott valamikor, ugye?
mert először csak 2 év volt :S
mondjuk ahogy látom nekem a 3 év is kevés lesz
3 évet vehetsz figyelembe, a 2009-es eredményeddel szemben elszámolhatod a 2007és 2008 évi veszteségeket.
Sziasztok! Segítsetek légyszíves, még nem volt időm átolvasni az adó szabályokat!
A tőzsdei veszteséget mennyi ideig lehet szembe állítani a nyereséggel??? Két évig???
Vagyis, ha 2008-ban volt 100ft veszteségem, 2009-ben 50ft nyereségem ugye ebben az esetben nem adózok idén. De ha 2010-ben is nyereségem lesz ezt a 2008-as veszteséggel szembe lehet még állítani????
A választ előre is nagyon köszönöm!!!
ja ja z eddig így volt, de ez minden tőzsdén kívüli ügyletre igaz volt!
Hát igen, én mást hallottam. (Mármint nem rólad, meg az ismerőseidről...)
De eddig deviza ügyletek után csak cégben érte meg adózni, mert a nyereség és a veszteség nem volt összevonható...
A nyereséget nem tudja véletlenül ilyen jól eltüntetni ? :DD
Most mondjátok, meg milyen könyvelőm van!
A jutalékot is hozzáadta a nyereséghez, azzal az indokkal, hogy nem volt előtte mínuszjel!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Másik én -450K számoltam Ő +1 millát! Mondtam neki, ha kapok másfelet tőlem legyen! :)
azt nem hiszem....én is teszem...meg az ismerőseim többsége is...
de nem te lesz az egyetlen, akit kizsigerelnek, ha nem adózol utána, és ellenőriznek...
Szerintem igen de a reál díjban már nem vagyok biztos.