Regisztráció Elfelejtett jelszó

Plus500 trader

Re: nincs cím

#199916 Rowan Előzmény: #199907

70 évesen mindenféle alap nélkül belenyúlni a devizakereskedésbe :SSS

nem tudok felette napirendre térni

ráadásul milliókkal

ahogy olvasgatom itt mindegyikünk kevés kis tanulópénzzel kereskedik

#199915 Amatoregy Előzmény: #199912

Annyiból, hogy vannak amikor nem tudok mb-vel fizetni, de kártyával igen. És innen adódik a lehetőség, hogy mb-s kártyával fizetnék. (Mondjuk internetes vásárlásoknál bizonyos esetekben...)

#199912 Rowan Előzmény: #199877

Én is kaptam és én is kitöröltem...

valahogy nem érdekelt

fontos lenne?

#199907 Rowan Előzmény: #199836

atyaég

csak ülök itt letaglózva

ez a szegény ember ennyit fizet az ostobaságáért

az asszony helyében elvagdalnám az internet vezetéket :)

#199888 Roller Előzmény: #199836

Én demóval kezdtem,vajon ő is? És utána néztem,hogy mi is az a tőzsde,meg tőkeáttétel és most is folyamatosan olvasok.

#199877 Amatoregy Előzmény: #199836

Húúúúúúúúúúú.

Más kérdés. Kaptam egy levelet, mely szerint az MB-hez tartozik valamilyen kártya (csak kitöröltem..) Tud erről valaki valamit.

Másik, hogy Mb-hez nem sikerült kártyát aktiválnom. Többszorre se. Mi lehet a hiba?

Re: kérdések

#199371 Medved Előzmény: #199254

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Ha mindkét helyen a számla forint alapú, akkor nincs is átváltás amíg a bankból odajut és vissza?

Tehát a limit az fix, és azzal is számol!

A kötések után járó jutalék\spreed az úgy értendő, hogy amikor a kötés létrejön, akkor az már fizetve is van a vételi\eladási ár különbözetéből adódóan? Ehhez jön még naponta az éjszakára nyitva otthagyott kötés díja (ennek mi a számítási alapja? a nyereségre vetíti?)

#199254 lackok Előzmény: #199248

Mindenképpen Forintban!

A kiadott limit áradat betartja a rendszer. Nincs olyan hogy többért vagy kevesebbért számolják el. A piaci áras zárás (manuális zárás) az más ott lehet eltérés a lenyomás pillanatában látszódó és teljesült ár között. De szerintem az sem számottevő.

#199248 Medved Előzmény: #199232

A pozi kötésénél nem találtam erre lehetőséget, tehát fix. lesz.

Mondjuk az jó, ha nem mehet mínuszba a pénzed. Azért az motoszkál még bennem, hogy más a demó és a valóság, olyan szempontból, hogy a demóban zárok egy pozit, akkor az azonnal zár (mondjuk elad), de a valóságban az ellentétes tranzakció valójában késleltetve hajtódhat végre (amikor valaki ténylegesen megveszi az instrumentumot), és ez az időkülönbezet okozhat olyat, hogy a tőke már kevés lesz a veszteség elszámolására. Jó lenne tudni, hogy ilyenkor mégis mi van?

Más: A számla feltöltésével kapcsolatban - ugye javasolt a moneybookers? A plus500 -ban a számlánk az milyen alapú, mert Ft.- ban látszik. (Itt lehet-e más?)

Ha a moneybookers számlát erre a célra hozom létre, akkor milyen pénznemet javasoltok, hogy a pénz ada-vissza juttatása közben minél kevesebb konverzió\átváltás történjen?

#199232 Rowan Előzmény: #199221

A tőkeáttétet nem tudom, ha írsz nekik egy mailt, akkor majd megmondják.

Minuszba menni nem fogsz, mert előtte likvidálják a pozidat.

kérdések

#199221 Medved

Új vagyok! Addig jutottam, hogy demóval néhány kötésem volt - tanulok

Néhány kérdésem lenne, aki élesben is csinálja megköszönném ha válaszolna:

1. A tőkeáttét az mindig Fix? Nem állítható?

2. A magas tőkeáttét miatt, nagyon gyorsan mínuszba landolhat a nyereség. Mi a biztosíték arra, hogy a tőke nem megy át mínuszba. (Tehát, hogy csak a feltöltött pénzeddel játszol?) Ha átmenne mínuszba, akkor jönnének behajtani?

Üdv.

Re: Segélykérés egy másik Plus500 fórumon. Duuurva!!

#198949 Amatoregy Előzmény: #198944

ja és látok dollár indexet is. ezt még nem találtam az fxpro-ban...

#198944 Amatoregy Előzmény: #198940

eurusd 1.

usdjpy 1

gbpusd 2.

arany 50.

Viszont a rollover jólal kevesebb. 0,03 lot olaj 1 nap, 0,3 usd. 0,02 eurusd nél 0,02 usd. (Ez ugye közel azonos méret a plus500-al)

Stop szinten kozel azonosak és puszból indul...

Indexnél nagy a letét igénye.

#198940 Rowan Előzmény: #198938

olajban 10 pötty a spread

több mint a plusznál

a gáznál meg még több

index shortra miért nem jó?

#198938 Amatoregy Előzmény: #198932

nézegetem az admiralt. Ha indexet nem akarsz shortolni, úgy tűnik eddig übereli a pluszt. Még olajban is...

#198936 Amatoregy Előzmény: #198919

ugye most hülyültök?

Raktok ide egy linket is?