Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nyilasi befektetési alap

Re: nincs cím

#199019 csaje Előzmény: #199008

Ricsi, te egy nagyon szimpatikus figura vagy. Remélem sokáig fogsz még itt írni.

#199016 rbbj11 Előzmény: #199013

nem baj, leszel még gazdagabb :) Vagy baj? U.azt csinálod, csak 10-20 millióval. Nincs benne semmi különös, se nem több kockázat, csak jobb mocit veszel, gyerekeknek is veszel házat stb.

Mondom, én benne vagyok. Pár év múlva szólj. Kösz.

Persze az instrumentumot…

#199015 Ricsi

Persze az instrumentumot figyelni kell jó darabig, mert meg kell ismerni a mozgását.

Mert a bux tud egy nap alatt esni 700 pontot, a dow-nál pedig (kb a fele pontérték) a 350 pontos elmozdulás nagyon-nagyon ritka.

#199013 Ricsi Előzmény: #199010

1-2 dolgot tisztázzunk:)

Nem tudom kinek mi a gazdagság. Nekem van 3 felnőtt gyermekem, a legnagyobb egyetemista. Tudom őket taníttatni. Saját házam van, saját cégem (www.harzo.hu), emellett csinálok sok olyat, ami nekem fontos. Van autóm, motorom, mindenem, ami kell.

Az én módszeremben pont az a szép, bármekkora pénzzel lehet csinálni. Ugyanis számokon kívül nem kell semmit figyelni. Nem érdekel, mit mutat mondjuk az olaj, a chf, vagy a Microsoft grafikonja. Nem kell elemeznem, nem kell figyelnem. Számokat nézek, hol adok, hol veszek. Így normális keretek között (nem dollármilliókban számolva) el lehet itt vigéckedni.

A számok figyelésére írtam egy programot (merthogy programozó a szakmám), és az szól, ha valamit tennem kell. A programnak pedig mind1, hogy 1 vagy 100 papírt figyel.

Tudod, mi változtatta meg a hozzáállásomat? Amikor megtudtam, hogy kint robotok kereskednek. Akkor elkezdtem rajta gondolkozni. Miután ez a szakmám, töprengtem, mit tudhat egy program. Én mindig is azt állítottam, nem vagyok teljesen normális, mert sokszor úgy gondolkozom, mint egy számítógép. És ez sokszor a kapcsolatom rovására megy, sok ember nehezen ért meg. De spec ehhez ez a tulajdonságom pont jól jött.

#199010 rbbj11 Előzmény: #199008

nem értesz. Én nem vicceltem. Nem kell nekem meg másnak se bizonyítanod. Én keresem a tehetséges tradereket. Hosszú távon igazold, hogy megy, és ha vállalod (mert Nyilasi és én sem arról beszéltünk, hogy aprópénzzel mit lehet csinálni) nagy tőkével, netán idegen tőkével, szólj. És gazdag leszel. Ennyi.

Megbeszéljük a részleteket, ha ott tartasz.

#199008 Ricsi Előzmény: #199002

Nézd, a tőzsde matematika. Veszel-eladsz. Nem hiszek TA-ban, semmiben. Szigorúan csak számokban.

Sokat teszteltem, sokat számoltam, visszamenőleg ellenőriztem, míg most Januárban elkezdtem csak ezzel a módszerrel. És szigorúan ezzel a módszerrel, semmi mással. Nem kapkodok, nem érdekel ellenállás, támasz, piaci hangulat, semmi az ég világon. Még baromi nehéz, mert néha majdnem elvisz a lendület. Meg a kereskedési kényszer.

De idén már 20% fölött vagyok egy aránylag semmit nem csináló piacon.

Nem akarok semmit senkinek bizonyítani. A tradjeim be vannak írva MINDIG előre, kivéve az olyan napokat, mint ma, amikor nem voltam gép mellett, de általában azt is elhiszik nekem. Bárki számára ellenőrizhetők.

Mert ma reggel shortoltam, lezártam, és újra nyitottam shortot 21451-en. Ott nagy vevő volt, neki adtam, gondolom, most senki nem mondja, utólag írom be. Nem 21 700-at írok, hanem az igazat.

#199006 rbbj11 Előzmény: #199004

ált. minden pozi ad egy kiszálló lehetőséget, ami nem nagy véráldozat. Szoval nincs tragédia, ha higgadtan kezeled, akárhol, akármit nyitottál.

#199002 lackok Előzmény: #198980

Szerintem ird be amikor megcsináltad. Mindaddig ez csak egy fikció, utópia illetve a szokásos álmunk a tőzsdéről..:))

#199000 rbbj11 Előzmény: #198999

hát mert ez két erős instrumentum. Nagyon nem u.azok az összefüggések, mint egy hete. Mire ez leesett nekem, előző héten már vesztettem egy rakat pénzt.

Ne keresd u.azokat a reláciokat.

#198999 Amatoregy Előzmény: #198992

Megérzés.

Nem tudom megmagyarázni. Olaj oldalazást nézem óráson... Erős Ft-unkat se viselte meg...

#198997 rbbj11 Előzmény: #198993

igen, sima ügy. Nyilasi meg hüle. :) Meg én is :)

Kapsz 10 millát, ne félj...csak hozd a formát. ;) Nem viccelek...

#198996 Ricsi Előzmény: #198989

Egyébként real sem kell, minek?

Veszel mondjuk 22 000-n buxot, és beállsz eladni 22 020-ra. Ezért kár reálra előfizetni:))

#198993 Ricsi Előzmény: #198988

Símán meg lehet csinálni, de ha elolvasod a bux topikot, láthatod, 10 millával ma mennyit kerestem volna. Hogy én a héten be sem kapcsolnám a gépet, az biztos:)))

#198989 Amatoregy Előzmény: #198985

Már vártam hogy kötözködj.

Ha mapi 200K-val kötsz, akkor ingyen van a real... :DDDDDDD

#198988 rbbj11 Előzmény: #198980

még mindig saját tőkéről beszélünk, ugye?

Egyébként 10 év múlva megbeszéjük :) Ha minden évben duplázol 10 éven át, neked adom val.szeg. minden pénzem, és onnantól kezdve soha többet nem kell dolgoznom :) Én örülnék neki. Szólj, ha min. 8 évre visszamenőleg kijött az eredmény, igazolod, és megy neked egy zsák pénz. Ilyen egyszerű ez.

#198987 Amatoregy Előzmény: #198984

biztos vagy az esésben? (mármint a továbbiban...)

Hülye a kérdés tudom, de valami nem kóser itt...