Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Ricsi Előzmény: #199010

1-2 dolgot tisztázzunk:)

Nem tudom kinek mi a gazdagság. Nekem van 3 felnőtt gyermekem, a legnagyobb egyetemista. Tudom őket taníttatni. Saját házam van, saját cégem (www.harzo.hu), emellett csinálok sok olyat, ami nekem fontos. Van autóm, motorom, mindenem, ami kell.

Az én módszeremben pont az a szép, bármekkora pénzzel lehet csinálni. Ugyanis számokon kívül nem kell semmit figyelni. Nem érdekel, mit mutat mondjuk az olaj, a chf, vagy a Microsoft grafikonja. Nem kell elemeznem, nem kell figyelnem. Számokat nézek, hol adok, hol veszek. Így normális keretek között (nem dollármilliókban számolva) el lehet itt vigéckedni.

A számok figyelésére írtam egy programot (merthogy programozó a szakmám), és az szól, ha valamit tennem kell. A programnak pedig mind1, hogy 1 vagy 100 papírt figyel.

Tudod, mi változtatta meg a hozzáállásomat? Amikor megtudtam, hogy kint robotok kereskednek. Akkor elkezdtem rajta gondolkozni. Miután ez a szakmám, töprengtem, mit tudhat egy program. Én mindig is azt állítottam, nem vagyok teljesen normális, mert sokszor úgy gondolkozom, mint egy számítógép. És ez sokszor a kapcsolatom rovására megy, sok ember nehezen ért meg. De spec ehhez ez a tulajdonságom pont jól jött.