Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Csak én gondolom így?

#198702 Örökvesztes

Üdv!

Azon tűnődök, hogy mit jelent ez a hirtelen eur/usd viszony romlás.

Egyre inkább az az érzésem, hogy az amerikai befektetőknek egyre nagyobb szerep jut mayaországon-keleten. Természetesen figyelni fogom, hogy az amerikai tulajdonú cégek újra bővítik e a részvételüket az országban. (hozzák e a pénzt)

És így az euró gyengülés logikusnak is tűnik...

Szerintem.

Szerinted?

eurusd, gbpusd: átmeneti…

#198663 Mars2000

eurusd, gbpusd: átmeneti megálló után jön az újabb le-hullám?

Re: EURUSD

#198541 Zabás Előzmény: #198533

Pont elég, ogy a szakszervezetek nem hagyták kinyitni a GR. tőzsdét, és nem engedik a kormánynak a megszorító intézkedéseket! Ami ha nem valósul meg csődbemennek és magával ránthatják EUR is!!!

#198524 rbbj11 Előzmény: #198521

de nem ráfordítás....ez nem a huf...itt nem gyengüléstől kell védeni a chf-t....

#198521 Zabás Előzmény: #198508

Amíg az EUR körül ennyire pesszimista a hangulat az SNB sem képes csodát művelni! Ha mindenét ellőné akkor is visszaesne a kiindulópontra, ha javul a hangulat akkor sokkal kevesebb ráfordítással, sokkal többet fognak elérni!

#198518 Zabás Előzmény: #198373

Hogy én , ogy megutáltam a görögöket ezzel a mai akciójukkal, még azt a gyönyörű alakzatot sem hagyták kibontakozni! Persze a Német index is segített neki, de azért az annyira nem volt rossz.

Rosszabbak nálunk is! Mért jó ha csődbe taszítják az országukat,????

#198466 rbbj11 Előzmény: #198453

hát, én is ettől tartok már. Szépen elvan abból, hogy gyakorlatilag állandóan egy kis csomag ingyen zséhez jut, mikor elad egy adag maga által nyomtatott pénzt....Svájc már megint jl jár... :)

#198453 Mars2000 Előzmény: #198442

SNB ma is intervenciózott 46300-on. Én kerek 46-on állok vételen, de így nem valószínű hogy belátható időn belűl kapok annnyiért. Nagyon úgy fest, a jegybanknak nem áll szándékában nagyot gyengíteni a frankon, elegendő finom jelzéseket küldeni a piac felé: eddig, és ne tovább!