nézd át ezt:
http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Ben-us%3B813444&x=9&y=15
Rozsdáskilincs is valami hasonló problémát írt a real topicban.
Nincs ilyen ikonom....
Amit kiírt (egyszer láttam)
c:\windows\system32\xpsp3res-dll/dnserror.htm...
ja és itthon ie8 van (amit nem használok) tehát össze se tudom hasonlítani...
engedélyezés, engedélyezés,
munkamenet cookik engedélyezése nincs bejelölve....
Szerintem a cookie kezelési szabályokon szigoríthattak. Ha letiltok minden cookie forgalmat be sem lehet jelentkezni. Ennek hiányában nem tudja a szerver azonosítani a gépemet. De csak találgatok. Admin talán többet tud mondani, Ő tudja miket igényel az oldal futtatása.
Szerk: Magas szintre állítva pedig nekem se jelenik meg az Árfolyam.
Az illetékessel fel kellene vetetned ezt az oldalt a kivételek közé. :)
Sziasztok,
tegnap óta nem tudok munkahelyről írni a fórumba. Bejelentkezés nélkül simán fut minden topik, de ha bejelentkezek és belépek egy topikba lleáll az explorer. (Az internet explorer nem tudta futtatni a webhelyet, csak ok-ézni lehet.)
Próbálgattam állítgatni az explorert de nem megy. Tudjátok,hogy mire van szüksége ahhoz, hogy menjen.
Eddig 1 éven keresztül ment. Nem csak proxy-n keresztül nem megy, hanem itthoni internet kapcsolaton se.
Az ie "adottság" tehát ne is javasoljatok más programot. Gondolom központilag konfigoltak valamit és állításra került valami ami eddig ott volt. (Biztonsági szint szigorításra gondolok.)
Ha mindent alapra állítotok ie-ben, akkor nektek megy? Vagy mi hiányzik innen?
Otthonról simán meg googlexr-ben, sőt mobilról is tudok írni, tehát nem a felhasználói nevemmel van baj...
érdekesség, hogy korábban mentek a realadatok pár napja pedig nem. (Előzményeket és teljes helyben tárolt tartalmat töröltem...)
persze, semmi gáz
ha kell, kinyitod fullscreenre az adott chartot
követni lehet kicsiben is, nálam majd egész nap megy a kocsiban
én azt szoktam csinálni, h az asztali gépen beállítok mindent és átmásolom a kicsire a komplett mappáját a program files-ból a kicsire
így nem kell 2 gépen berhelni
Hát elemezni hetesen nem ezen elemzek.
Nekem 3,5 órát bir ki az aksi. Asztalin nézem demoban, ezen meg kötök....
Ezek után már csak költői lesz a kérdés, ha ketten is használtok ilyet
600 pixelen el lehet férni? (-taskbar, stb)
Atom jól bírja ezek szerint?
acer aspire one 3G
fent van rajta xp és w7 alatt is
1024x600
végül az összes ugyanazt írja, hogy a 830/840 telepítés alatt működnie kell az enyémnek is.
Feltelepítettem már az öreganyám kiskésit is, de nem működik.
Azt hiszem, itt feladtam.
azért köszi a segítséget.
Toshiba nb100. 80 gb w, 1g ram. wifi alap, bluetooth usbadapter...
Legjobb embert találtam meg :) milyen géped van, ha szabad érdeklődni?
Van valakinek tapasztalata Netbookokkal? Metatradert szeretnék futtatni, ha valaki próbálta már, ossza meg legyenszíves!
Nézd meg a csatolt linkeken ajánlott megoldásokat, remélem találsz olyan infot ami segíthet.
http://www.fixya.com/support/t398730-vista_driver_hp_825c_printer
köszi,
végigkeresgéltem őket, de egyikhez sincs vistás illesztőprogram
Ezt írja megoldásnak:
A termékhez nincsenek letölthető illesztőprogramok. Az Ön számítógépére telepített Windows Vista operációs rendszer azonban tartalmaz egy alapvető illesztőprogram-megoldást a termékéhez.
Az alapszintű illesztőprogram alkalmazásával a terméken lévő gombok nem működnek, és egyes speciális termékfunkciók nem érhetők el. Azonban az ebben a dokumentumban lévő áthidaló megoldások alkalmazásával, ön mégis tud nyomtatni egy program segítségével.
Nálam viszont a Vista nem oldja meg.
Úgyhogy telepíthetem át az összes ABEV cuccomat az asztali gépre :((