Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: nincs cím

#197795 BudFox Előzmény: #197792

Hello...ez hízelgő..:D

csak az a baj hogy erre a találkozóra nem tudok elmenni...talán a nyáron valamikor tudok időt szakítani valamikor.

#197792 Csokigyáros Előzmény: #197782

tudjátok én néha beszélek Herceggel, és mondom neki ezt a találkozós dolgot, hogy ez hasznos, mert mindannyian mások vagyunk, és mindannyian értékések, és nekem jó kikapcsot jelent a szokásos életből... tök normális mindenki... csusza az örök optimizmusával, bud a biztos stratégiájával, stb... hogy ne bántsak meg senkit akivel találkoztam már... nekem megéri ezért elmenni Debrecenből is... remélem nem megy el az "oldalgazdának" a kedve attól, hogy nem túl erős az érdeklődés... azért leszünk egy páran, sztm. 15-20-an biztos... legalábbis remélem... Moiser sokat tudna lendíteni a létszámon.. :)

#197782 Kezdolap Előzmény: #197739

Nekem pl. az a gond, h az eddigiek ütköztek/erősen átfedésben voltak egy előzőleg már betervezett programmal... A mostanival is ez lett..:-( Pedig nem sok programot szoktam hetekkel előre fixálni..:-)

#197775 KawaBazsy Előzmény: #197770

Ez azért erős volt.. pedig már épp fel akartam ajánlani, h ha már úgyis kocsival megyek, kerülhetek feléd is.. :-)

#197767 KawaBazsy Előzmény: #197739

Úgy néz ki, én mégis tudok menni, mert tolódik a belga meló 1 héttel. Mondjuk akkor nem ihatok, mert másnap hajnalban spuri..

#197742 Amatoregy Előzmény: #197739

Nézz a naptárra!

Nőnap előtti hétvége. (Pl.)

Én sohasem tervezek összejövetelt hosszú hétvége (vagy neves ünnep) előtti péntekre.

Akkor mindenki másra koncentrál szvsz...

egyszerűen nem értem... …

#197739 Csokigyáros

egyszerűen nem értem... vagyunk itt vagy 200-an (mármint aktív tagok, Herceg majd pontosít), s ebből csak 7 jön el a találkozóra (na jó, Józsi anyósával együtt 8)... pedig okosságokat hallhatunk, ihatunk egy-két jó pálinkát és csapolt sört, stb... elleshetünk egy-két taktikai elemet,...

nem értem ezt a közömbösséget... :((((

#196079 Csokigyáros Előzmény: #196027

bazz... Bud megint szegényebbek leszünk a titokra nem derül fény.. és megint megúszod a torta hozást... nyáron viszont fagyi hegyek!!!!