Regisztráció Elfelejtett jelszó

DELPHOI

Re: nincs cím

#20452 Alter Előzmény: #20208

Egyetértek azzal,hogy fontos szinteknél vagyunk-részemről korábbi long tartása OTP-ben.Feltettem az oldal fejlécében "Alter SNP500"-hoz -még régebben megkezdett blog-

az EURUSD-t több időtávon,tekintettel Lilla korábbi felvetésére.Annyit még a chartokhoz,hogy az AUDJPY napokkal ezelőtt egy ford. fej-vállból kilőtt és átlépte a hosszú duplaalj nyakvonalát felfelé.rbbbj11:kösz a meglátásokat.Ha van kedved és időd,feltölthetnéd a GBPJPY chartodat.

#20438 rbbj11 Előzmény: #20208

és a devizakeresztem a gbp/jpy. Kulcs pillanatynilag a 140 felett maradás számomra.

#20208 rbbj11 Előzmény: #20122

Rövid söszefoglaló. Ez szerintem a kivárás időszaka, vagy kockázatvállalóbbaknak a leszúrások, lecsorgások megvétele lehett javallott, de ha csak korábbról még tartják a long nyerőiket. Jelentős ellenállások vannak közel minden indexben, részvényben, ha azok elesnek, jön a ralli 2. szakasza. Devizakeresztek stb alapján én arra látok nagyobb esélyt, hogy jön a 2. szakasz. A 2. szakasz %-osan kb. ugyanakkora ugrást hoz majd, mint az első.

Az arany long a ralli kifulladásával nagyon jó lehet, sztem addigra 860-on megvehető lesz, v. akár kicsit még lejjebb. 60 usd feletti olajat már érdemes sávosan shortolni. 70-en meg önteni.

Magyar index továbbra is lemaradó, amin nincs mit csodálkozni. OTP-t a ralli legvégére 2550-nél feljebb nem nagyon várom. Telo longjaimat tartom. HAtiban felfelé 400 pont még sima ügy a héten is.

#20122 Alter Előzmény: #19704

2009-04-03 | 9:56:31

Az SNB újabb intervenciót helyezett kilátásba. Miután március 12-én már beavatkozott a bank a frank gyengítésének érdekében, ismét elmondták, hogy nemkívánatos a túl erős deviza. A közgazdászok szerint a bank deflációtól tart. A frank gyengült a hír hatására. Az EUR/CHF-et 1,5275-ön jegyzik. A cél az 1,5450-es érték. In-www.globalfx.hu

#19704 Rowan Előzmény: #19541

Kösz, megnéztem :)

nagyon szép :))

ha értelmezni is segítenél, akkor hálás lenék :)

lillia beírásai nekem kicsit kínaiak :) de fejlődőképes vagyok :)

Re: carry trade

#19660 Mercurius Előzmény: #19625

Az volt, elég jól fizettek érte. De ha Te is fizetsz, ezt is reklámozom ott... ha lesz rendezvényetek... Úgy burkolt reklám csak... :-D

Re: carry trade

#19644 Alter Előzmény: #19623

Annyit tudok,hogy a svájci nemzeti bank piacon gyengítette a chf-et (jól is jött akkor a forintnak,akkor már napok óta próbálkozott az MNB szóbeli interveniálással,nem sok sikerrel) és

ma is erről nyilatkozott egy tanácstag (hazavágja az exportot a túl erős chf).Ha jól emlékszem 1,50 felett OK nekik az EUR-CHF.Megnéztem,12-én léptek be eladóként és 1,48-ról 1,52-ig felnyomták.A dollárt nekem is ma súgták,máshol...(de nem klubban)

carry trade

#19623 Mercurius

Sziasztok.

Voltam ma a Tőzdeklubban (jár innen hozzájuk valaki, vagy ez tabu esetleg? :-D ) Bokros előadása miatt, és utána ott szóba került, hogy a JPY és más carrytrade valuták szerepe jelentősen csökkent a pénzügyi válság következtében (azaz a carry trad intézménye csökkent). E mellett azt hallottam, hogy ezek CHF és JPY gyengülésre vannak ítélve, míg az USD erősödésre hosszútávon.

Magam egyáltalán nem értek a devizákhoz.

#19457 Alter Előzmény: #19296

Az Fx topicban nézlek benneteket,de ott többnyire rövid pozi kommenteket látok.Tendenciákat keresnék,hullámlovagláshoz,erről is szólhatnál-(Várakozás?Fel.Bővebben? Le.Például.) :)

#19337 Kissherceg Előzmény: #19286

" Sajátos módon Kína is hozzájárult ahhoz, hogy térségünk devizái felértékelődtek. Ennek oka az, hogy Kína erőteljesen fellép a nemzetközi devizapiacokon. Ám nem a korábban várt módon, tehát nem az IMF-nek ad pénzt, hanem kétoldalú deviza-csereüzleteket köt különböző ázsiai államokkal. Legutóbb viszont túlterjeszkedett a kínai jegybank saját kontinensén, és a pénzszűkében, pontosabban valutaszűkében lévő Argentínát segítette ki mintegy 10 milliárd dollár értékű jüannal. Kína tehát a dollárt kihagyva látott el első ízben egy latin-amerikai országot "kemény valutával"."

erre gondoltál?

#19296 lilia Előzmény: #19281

hirek, minden nap olvasva, hetvegen is.

TA minden nap elemezve, hetvegen is.

Baratok , minden nap beszelgetve, hetvegen is.

:)