Tesco gazdaságos, eurusd long 1,3496.
Most TA-t nem tudok nézni, mert egyébb gondjaim vannak :-(
ülök benne azt hajrá! :-)
Economic data (Eurozone): PMI Services (FEB) out at 52.0 vs. 52.5 expected and 52.5 prior. PMI Manufacturing (FEB) out at 54.1 vs. 52.7 expected and 52.4 prior. PMI Composite (FEB) out at 53.7 vs. 53.5 expected and 53.7 prior.
+ befejeződnek az Opció zárások! Én is hétfőtől várok egy kis fellendülést! De ezen a szívatós piacon most minden irracionálisan működik, így lehet, hogy hétvégére tankolnak fel az idióták :)
Lehet, hogy a monitoromat is megfordítom, talán úgy eltalálom az irányt :))
Bár nem engem kérdeztél, de ma még kitáraznak szerintem, a hét vége örömére.
Innen most még lejjebb várod??? Nincs kicsit túladva én egy korit azért benne látok, nekem egy csúzlira hasonlít az egész, és remélem hamar elengedik és 1,38-1,39 közt fog tetőzni a korrekció és utána fog 1,3 alá menni!
Az emelkedésre ****úl nem reagál semmit az €$ nem úgy az esésre azt duplán is lereagálja :(((
Én JPY párban ugyan ez. Az USDJPY-t nem nagyon tudják TA alapon tovább húzni. Naposon kint van teljes terjedelmével a bolliból, 92,289-nél a 200MA. Ezért gondolom, hogy fordulni fog és nagy zakó lesz belőle. Így az EUR- és GBPJPY is nagyot mehet ma le. Szóval ez az elképzelés.:)
akkor futok a folyam után után
stop nélkül gbp usd, és eurusd shortok nyiltak
Köszi rendes vagy. Két hete pénteken is az olaj szívatott meg a beeséssel. Akkor minden pozit dobált a stopp és az alján sikerült visszavennem. Két hét nyeresége tűnt el 2 nap alatt....
Olyat meg nem trédelek amit nem ismerek
És nem megbántani akartalak, de akkor adhatok 100.000 Ft-ot és havonta kérek vissza 20-at. Év végén meg a 100a-t. De akkor nem tanulok semmit....
GBPJPY short szerintem visszahozná a kedved. Ma leszaladhat 1,36 környékére. Persze nincs biztos pozi, ezt tudjuk.:)
Azért mert olajat heti pivoton adtam. Azon is simán átszárnyalt.
Meg van egy levelem ami teljesen kizárta a kamatemelést. És nem fórumon írták.
Hajszál híján otthagytam a fogam. Ha meg tegnap vagyok hedgelni gyönyörűen lehtett volna.
Na nem is kereskedek egy darabig....
Csak közben nehogy közöljék, hogy csődbe ment Anglia..
Mert akkor a fibot is a hajamra kenhetem....
EURGBP-t érdemes figyelni. Mindjárt heti, havi fibó közelében az emelkedés. A 4H 200MA-ig kilőhet még, de onnan biztos fordul.
Valóban szívatós volt, a hét, de majd hétfőig kijózanodnak a kínaiak és rájönnek, hogy most jó áron megszabadulhatnak egy kis fölösleges dodotól. Mehetünk fel :))