Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#196823 archenius Előzmény: #196821

Majd holnap megmagyarázzák az okos elemzők, mi a fene történt. Én elvonultam aludni. Jó éjt!

Nap végére meg beverik e…

#196813 archenius

Nap végére meg beverik eurusd-t. Elmehetnek ezek a sunyiba.

#196772 rbbj11 Előzmény: #196770

beragadva??????????????????????? :OOOOOOOOOOOOOOOO

Akkor még mindig nem értjük egymást. Én nem szoktam beragadni, forexet ált. nem görgetek át másnapra, de pláne nem ilyen mozgások után. Zárva. Már órák óta.

De honnan vetted, nem is értem, mi az, hogy tudod? Tényleg nem értem.

#196770 Mars2000 Előzmény: #196702

Tudom, hogy be vagy ragadva. Én szurkolok neked. Az, hogy hosszabb időtávon mit várok, az nem jelenti azt, hogy rövid távon egy nagyobb felhullámra nem látok most esélyt. Nem szálltam vissza eurusd-be, inkább spx longot nyitottam. Holnapi hírözön eldönti az irányt.

#196702 rbbj11 Előzmény: #196684

"Beírtam délelőtt..."Címzett: rbbj

Ne haragudj, de ebből, és a hsz-em tartalmából (ill. annak válaszáként érkezett bejegyzésedből) nem általános meglátást hallottam ki, hanem hogy "én bezzeg megmondtam, hogy nem azt kellett volna csinálni". Persze félreértelmezhettem.

#196699 Mars2000 Előzmény: #196645

Szépen visszahúzták, ami után már a szintentartás zajlik. Innét már nem várok lezúgást (legalábbis holnap délutánig semmiképpen sem). Engem is megszívattak, de a stopszintem fölé még nem igazán vitték vissza, úgyhogy nem bánom, hogy du. kivágott a piac. Végződhetett volna ez sokkal rosszabbul is. Ha long, legyen long. Nekem végül is mindegy. :)

#196684 Mars2000 Előzmény: #196644

Nem hiszem, hogy csak trédre való tipeket, és gondolatokat lehetne megosztani másokkal, mégha nyilvánvalóan ezek bizonyulnak a leghasznosabbnak is. Ez általános devizatopik. Itt bármilyen, a devizapiaccal, és az egyes devizákkal kapcsolatos hírnek, véleménynek helye van. Az én hosszútávú meglátásaimnak is, ami pusztán csak egy vélemény - nem jelent semmit. Én is szívesen veszem, ha közületek bárki kifejti az álláspontját hosszabb piaci távlatokban is.

#196650 Netmaster Előzmény: #196644

Mi a gond a többhetes pozival? Legfeljebb nem lotos pozimérettel zsonglőrködsz, hanem minivel. És közben nem daytraderként állsz hozzá a dologhoz.

#196645 -sabe Előzmény: #196625

nagyon keményen visszaadták :( mindegy, legalább fél loton jó hasznom volt, a másik virtuálisan nullában zárt, az 1.37-es longomat meg lefedezem :)

#196644 rbbj11 Előzmény: #196636

jaj már, majdnem írtam délelőtt is, hogy mihez kezdhet egy daytrader ezzel? Forexen nem hónapokra meg hekre nyitsz pozit. Baromira lényegtelen napon belüli pozitömegnél, mikor lesz 1,25

#196636 Mars2000 Előzmény: #196626

Beírtam délelőtt: okokkal alátámasztva én hosszabb távon ennél jóval gyöngébb eurót várok. És a FED-ben még csak beszédtéma a kamatemelés...mi lesz itt, ha majd az első konkrét bejelentésre is sor kerül?

Csak egy dolgot vélek biztosnak: a dolcsi nem lesz erősebb a €-nál. De ezen kívűl bármi megtörténhet.