Regisztráció Elfelejtett jelszó

poker kedvelők

Re: nincs cím

#199434 TrendMan Előzmény: #199425

Nem érzed úgy, hogy közben elfogy néha a türelmed?

Van erre valamilyen módszered, hogyan tudsz folyamatosan koncentrálni?

(Én pl. azt vettem észre, hogy mindíg amikor felállok verseny közben csökken a koncentrációm és hajlamosabb vagyok hibázni.)

#199425 Kissherceg Előzmény: #199323

3000GTDn indultam ma, de bazz 46,56 ilyen szarokra allinel rakat gambler, ritka idegesítő, főleg,amikor AKval szívok :))Bekerültem megitn emnetközben első 10be, de kipottyantam, egyik gamler kiver 96 erős lapokkal...

Most 5k gtd-t tolom 13. vagyok, kellene egy kis lé, szóval szurkoljatok:)

#198022 Kissherceg Előzmény: #197940

ez nem verseny volt, cash game. Versenyeken megint összeszedtem egy kis aprót, de rebuy esetében kiütök pár makit 5ször rebuyolak, aztá párszor bejön nekik...:) 3-2-1,5k gtdket próbálom, de elég szűk elitnek fizetnek. Titanon tolom most. tegnap absolut freerollt vezettem, először ott :) titanon is első 10be voltam, de kiestem. 102 allint tolt, elfogadtam AKval, erre 10lejön..:))))))

ppn 10es párral a kézben estem ki:) pedig alul felül nyitott sorom si volt flopra , de ez ppn volt.

Én most a 4,4$ 180 fős …

#197940 TrendMan

Én most a 4,4$ 180 fős versenyeken próbálkozom és nem semmi ami velem történik.

(rövid izelítő:

(1) Verseny 2. körében KK kapok kézbe, előttem valaki emelt, all in visszaemelek rá, AK tartja és egyből lejön az Á :-(

(2) Verseny középső szakaszában 10,6,3 flopon D,D a kézben, ketten vagyunk, előttem emeltek, all-in megyek, ellenem 10,2 !!! turn 4, river 10 !!! - kiesés

(3) Verseny közepén, amikor már félórája folyamatosan 9,4 (not suited) kaptam kézbe D,D kapok és egy emelésre visszaemelek.

Kiderül, hogy ellenem Á,Á volt kézben és kiesés

(4) Első körben 5,5 emelésre dobok, mellettem J,J vert volna

Második körben big blindból K,4-et kell dobnom egy komolyabb emelésre. (Flop, K,x,x,)

Harmadik körben A,K kézben, flop A, 7, 5, ugyanaz a csóka rámemel, nem dobom el (Top pár, top kicker!) all-in kerülünk és nála 5,5 :-(

Sokmindenben nekem is fejlődnöm kell, a verseny közepétől bizonytalan vagyok.

De azért így is furcsa, hogy ebben a fázisban nekem nem jön be egyetlen coin flip sem, ellenem meg mindíg.

#197910 TrendMan Előzmény: #197863

Ezek a PS-en történnek veled?

(egyébként tapasztalatom szerint a versenyek eleje nem számít olyan sokat, úgyis nagyon szorosan kell akkor játszani)

#197895 kelvin Előzmény: #197863

Inkább csajoztál volna, de mindig az a k..va kártya. :-D

Asszem ezt hívják a pókerben szaknyelvén szopásnak. XD

Egyébként elképesztő!!

#197863 Kissherceg Előzmény: #197852

10dollárt vesztettem ma egy 9Ksorral, mert a gyökérnek lejött a fullja riverben, 9es full Kval... de allinelt a párra. Két nap alatt szarrá szívtam magamat AA, KK, AK,QQ párokkal, mert 55-66-77drillek leszedtek végig :)amikor nekem volt kézben pár összessel buktam, szép hétvége volt...

#197852 kelvin Előzmény: #197599

freeroll 114. :-S

66-tal estem ki riverre jött A2-re az A ..... azt a szomorú.....!!!!!!!!!!

#197597 Kissherceg Előzmény: #197201

no bazzzzz.. 18.000ből 52. lettem freerollon. Turnre lejött a szín. lent volt már a K, nekem §val volt meg, allin tolok, csóka megadja, semmilye sincs, erre lejött még egy szín és Ász volt nála... bazzeg iylet:D Mennyi ennek a valószínűsége... röhej a pp, no ez van. Eredmény nem rossz...

Persze nyerek visszakerülök a megszokott első 20ba..

Mellesleg félórás késéssel csatlakoztam a versenyhez:)

#197145 TrendMan Előzmény: #196800

Nem az a kérdés, hogy miért estél ki ÁK-val, hanem az, hogy miért nem volt több zsetonod, hogy ezt a kört túléld.

#197122 Very Mary Előzmény: #196494

mindentől függetlenül szvsz Gyuri bá a magyar pókerpápa :-DDD ... Klárikáról nem is beszélve...

#196800 Kissherceg Előzmény: #196494

full tilt magyar freerollon kiestem 47. helyen

4allin volt:

AK AJ AA Q10 ennyi azt hiszem... Én AK voltam:)

#196371 Zabás Előzmény: #196367

Engem meg a Party, egyre kevesebb ott az elérhető freeroll a 12:00-nál a 3. körben kiestem dupla QJ párral :(

#196306 Kissherceg Előzmény: #196119

behalok, fulltilten felépítettem kis versenyemet 3allinnel kiestem, lapjaim: QQ,AJ, KJ utóbbi kettő egyszínű. Amik ellen vesztettem: 57,810,AQ. :)) Ezt így zsinórban