egyszerűen elkáprázatat, amit művelnek az euroval. Az usd végülis k. jo deviza, érdemes venni ennyire...na mindegy, irány az 1.25
egyszerűen elkáprázatat, amit művelnek az euroval. Az usd végülis k. jo deviza, érdemes venni ennyire...na mindegy, irány az 1.25
Na ennyit a kitörésről... stop 150en vágott ki. Azért jó volt pár forintot keresni vele.
igen, és mivel azonban ezuttal előtte kitörették eur-t, ezért engem ismét jol behúztak a csőbe, azzal a változattal, hogy most nem esésben vettem bele, hanem emelkedésben...egyszerűen gyönyörű
Olaj ki is tört, elvileg szabad az útja a korábbi csúcs felé
Nem látom azt a kitörő lelkesedést. Vagy csak a visszateszt nagyon alapos.
Én egész jól megfogtam ezt a kitörést, már csak az 1.37 körüli félresikerült longomat szeretném pluszban látni és nagyon heppi leszek.
A felét zártam, a másik felével kivárok.
(Mellékesen a ForexRebellion jól eltalálta a belépési szinteket, de már korábban beléptem)
Tökéletesen érzed, saját tapasztalatból mondom, hogy kell ilyenkor egy kis szünet
Őszintén, a tegnapi nap után a további szakadás is benne volt a pakliban 1,35-alatt shortnyitásra készülődtem. Ezért nem mertem megnyitni +1 longot ahhoz kevés a tőke, hogy, ha mégsem jó irányba indulna el akár 20-50€ bukta is komoly %-ot hagy a számlámon! :(
Hati topikba leírtam a véleményemet a mostani piacokról, de bemásolom ide is, mert itt is aktuális:
"
Én lassan kezdek besokallni a piactól, kéne egy kis szünet, vagy én értettem félre valamit a könyvekből meg az előadásokból meg innen-onnan, de
Mikor felfelé áll a piac TA szerint akkor esni kezd, mikor meg be kéne szakadni akkor meg emelkedni kezd!
Így mindig fordítva ültetnek a lóra! :(
Ha meg valamiért ráhibázok az irányra 1-20 pont között szoktam lemaradni róla, pedig direkt nem szélső értékeket írok hanem kb 10-20 ponttal bejebre teszem az ordert!!!
Legjobb megfogalmazás erre, hogy:
SZÍVATNAK
"
Tudom, de ahhoz fű voltam, jobban féltettem a szaros pénzemet! :)
Pedig ott volt az enteren a kezem 1,354-nél! Már pluszban lennék! Utólag nem sírunk, csak az EURCHF-et sajnálom, pont az ordert helyeztem arrébb, mikor kiugrott!
US Philadelphia Fed. FEB out at 17.6 vs. 17.0 expected and 15.2 prior. US Leading Indicators JAN out at 0.3% vs. 0.5% expected and 1.1% prior. EC Euro-Zone Consumer Confidence FEB A out at -17 vs. -16 expected and -16 prior.
Tudom, de ahoz fű voltam, jobban féltettem a szaros pénzemet! :)
Pedig ott volt az enteren a kezem 1,354-nél! Már pluszban lennék! Utólag nem sírunk, csak az EURCHF-et sajnálom, pont az ordert helyeztem arrébb, mikor kiugrott!
Ha most alul bele vettél volna, már félúton 0-ban vagy.