Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fx tippek, gondolatok

Re: GBPUSD

#196365 Sanguis Előzmény: #196352

Az USA-ban még rosszabb a helyzet. A funda nem indok most az EUR gyengülésre. Spekulációs "támadás", ez nyilvánvaló, mivel nincs pánik, ezt mutatja a részvény, és árupiac is.:)

#196352 Mars2000 Előzmény: #196332

Az előbb írtam én is ezt az előreárazást. De nem hiszem, hogy az első kamatemelés hírére pont az ellenkezője történne majd,annak, mint ami várható - legföljebb a további euróértékvesztés mértéke nem lesz már érdemleges - hiszen addig már nagy mélységbe vitték le a €/$ kurzust.

Mindegy, a fő irány sztem le, de azt aláírom, hogy egy velősebb technikai jellegű felkorrekció már ráférne. De sz@r uniós hírözön közepette hogyan - mikor kerülne rá sor? Fundás okokat keressünk hozzá, ne csak a TA-t nézzük.

#196332 Zabás Előzmény: #196330

Szerintem, mint mindent ezt is előre árazza a piac, lehet mikor bejelentik hirtelen, nem hogy erősödni fog a $ hanem elég gyengülésbe kezd! Lenne jobb alkalom a giga shortok zárására???

#196330 Mars2000 Előzmény: #196311

Havin nézzétek a chartokat. eurusd-ben a fő irány egyértelmű, tiszta sor.

Ha a Fed elkezdi a kamatemelést, az eurót csak az intervenció mentheti meg. A piac december elejétől árazza a kamatemelés várható következményét. Ezt még tetézi az eurózóna kiábrándító gazdasági állapota. Nem szeretnék jósolni, de sanszos, hogy mindezek miatt idén még az 1.20-at is megnézzük. Eurózónának javulnia kell, nincs mese! Addig csak kínlódás.

FxProban be lehet állíta…

#196299 Zabás

FxProban be lehet állítani, úgy a chartot, hogy fel le lehessen tili-tolizni a gyertyák zsugorodása ill. nyújtása nélkül???

#196296 Bakiba Előzmény: #196289

Mondjuk a jencivel szemben látnék egy 130-as célárat, persze lehet hogy csak káprázik a szemem:))