Sajnos én is kiestem... Jó kezdés után egyszer lemákoltak, utána meg kevés zsetonra való tekintettel mentem all-in ra, amit elvesztettem.
Sajnos én is kiestem... Jó kezdés után egyszer lemákoltak, utána meg kevés zsetonra való tekintettel mentem all-in ra, amit elvesztettem.
Isildurt figyelem 4asztalon, beszarás.... 60k a kibe ugrálás :) tolják az allineket:) hihetetlen
szerk: legnagyobb pot 325k volt eddig :), már 440k :))
nem sokáig tartott mire a foldok megvoltak kb 2vak emelés történt, allinnal kiestem, lejött az illetőnek a szín
kelvinnel 35000fős freeroll versenyen indulunk, 3perces vakok :D
Minden iparág alapvető érdeke, hogy kitermelje a maga sztárjait.
Aztán, ha a sport tv-n nézed őket, kiderült hogy elkövetik ugyanazokat a hibákat, mint bármelyik hal.
a mester visszatért: http://www.pokerakademia.com/hirek/nemzetkozi_poker_hirek/isildur1_ujra_akcioban/
AQ kicsapta az AK-mat, de úgy hogy riverre jött egy Q, mondom azt a bü..sQ....a é....be
AA nyert:), de egyébként igen. 88 99 a tuti:)
Azt megfigyelted, hogy ha előtted többen all-in mennek, és nálad 9,8-van, akkor az mindíg nyerő?
:-)
Sokszor lefedik egymás lapjait.
bazzz ez milyen leosztás már, hogy AA, AK, KQ, 99 flop előtt mind allin.. röhej.
no bazz, de megszívtam 988flopon, nagy vak beemel allinre elég nagy volt a pont, megadom K9el, neki 92volt, erre mijön le? 98822 :D pfff:D
az pech, majd frissül:)
ennek örömére egy bubi drillel kiszívtam:)
főnök, van 2 üzim máról, elolvastam, az egyiket töröltem is, kiléptem, beléptem, mégis ott van, hogy van 2 új üzim.
El hát. Szerintem nem annyira jó lap, mint gondolják. Én szívesebben ülök egy qq-val mint aa-val, mert azt kevesebben gondolják. És ha nekem kedvező a flop, mondjuk 10,8,5 és a másiknak lett 10 párja, mindenre bemegy.
De ha aa-val sokat emelek az elején, akkor dobja.
De ha flop pl q,10,5 és neki lett 10-es párja, akkor sem jut eszébe, hogy neked drilled van. ásztól meg megijednek, szerintem azzal nehezebb nagyobbat nyerni.
ászt is elkell tudni dobni :) nekem többször sikerül már, pl AK-t pár körrel ezelőtt...:)
Ne a játékot, a lélektant tanult. Párja volt ász magassal, tök jó lap:)
:D.... még tanulom a játékot, sorry:))