Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Ingatlan

Re: Értékesítés

#21367 Alter Előzmény: #21344

Mert akkor a ház,mint fedezet OK és nem kell elárverezni,azért,mert nem éri meg törleszteni az elértéktelenedett házra felvett hiteleket ill lassan az ingatlanfedezetű hitelezés felépülhet,az erre épülő szektorok is,a bankok mérlege jobb lesz,könnyebben hitelezhetnek stb

#21344 Hathor Előzmény: #21341

általános pénzpiacra mondom, nem az ingatlanpiacra. Még 1x.. akkor lesz vége a válságnak, amikor az USA ingatlanok elkezdenek emelkedni..

#21341 Kissherceg Előzmény: #21337

azért nem hiszem ,hogy nagy korreláció lenne usa ingatlan és magyar között. Talán usa uk, esetleg spanyol...

#21337 Hathor Előzmény: #21330

Ma hallgattam a rádiót és azt mondták, hogy az amerikai ingatlan árakat kell figyelni, amikor ott felfele mennek az árak, akkor már megyünk ki a válságból. Most 2010 első fél évére mondják a kilábalást.

#21333 Hathor Előzmény: #21330

én is azt hallgatom.. szörnyűek ezek az árverések, le vannak játszva.

Ki is tessékelték a csapatot, ahogy megjelent a kamera :)

#21330 Kissherceg Előzmény: #21275

bazzzz kilakoltatásról van szó a echon, hogy kopaszok éppen kidobatnák az idős házaspárt a lakásból... derék élet..

#21021 Hathor Előzmény: #19619

A kúriát elkezdetem a mostani perctől hirdetni, csak közlöm annak, akit érdekelt elméleti szinten.

Szerintem kapós lesz

#19619 Hathor Előzmény: #19615

Építkezésénél érdemes mindenből vastagabbat választani. Téglára, hőszigetelésre gondolok..

az alap méretnek van egy egység ára, amit mindenki megfizet. A jobb, vastag anyag alap +pár forint!

Tehát 3-38as tégla helyett 44-es porotherm

ha már 5cm-es dryvitot raksz, akkor ne sajnáld a picit vastagabbat, mert alig van árban különbség.

#19608 Hathor Előzmény: #19598

Nálam is zsebben volt ezért készült el. Csak a kivitelezőm majdnem a felét mondta a kész házra az elején. Pedig semmit sem változtattunk.

#19607 Hathor Előzmény: #19594

persze... a napkollektorral is megtakarítasz, csak ki kell köhögni a pár milkát rá.

A földenergiára is. A melegvíz melegítős kandallóra is, stb..

ezek is tervbe voltak, de +5milka beruházás ez a pár cucc

#19598 hosszhuszár Előzmény: #19592

Na látod, nálam ez fordítva volt, kompletten a zsebemben volt a ház ára.

Kikalkuláltam, mert tudtam mit akarok :))

#19594 hosszhuszár Előzmény: #19592

Az a vicc, hogy nem ez az extra :)))

A króm, belső korlát, stb esztétikai felesleges kiadások, na az az extra, amivel megtakarítasz, az nem extra!

#19592 Hathor Előzmény: #19590

haha.. :)

a fotocellát nekem is mondta a gépészem, de minden extrát lehetne csinálni, csak pénz kell.

És az építkezésnél az sosincs :)

Az a gáz, hogy amit kikalkulász (költségvetés) az építkezés elején azt be kell szorozni kettővel és akkor el is készül a ház. Ezért állnak a házak vakolás nélkül, mert oda már nem jutnak el az emberek..

#19591 Hathor Előzmény: #19577

szerintem is jót cselekedsz! jól teszed. sokat jelent ez az öregednek

#19589 hosszhuszár Előzmény: #19583

Amikor az enyém kész lett, én is azt hittem, hogy szuper, minden a helyén van, ezt jobban nem lehetett volna megtervezni.

benne laksz 3-5 év, és majd rájössz, hogy mi nem jó úgy, ahogy most jó:)))

Nem a kivitelezésre gondolok.

Erről az olcsó munka nem jó, egy kicsit vitatkoznék.

Ha elvállaltatod egy kőművessel, vízes, gázos, ács, stb, külön külön, nem pedig egy fővállalkozóval, milliókat lehet spórolni.......