FHB részvény realtime-ot be tudnátok még tenni ebbe a szuperjó táblázatba? Köszi!
FHB részvény realtime-ot be tudnátok még tenni ebbe a szuperjó táblázatba? Köszi!
miért nem megy? úgy láttam már délután sem ment és most sem megy.
Jó a mocid.. :)
:))
Kiirááály!! Napi min, maxot nem lehetne elöre? Jó lesz a jövö honapban is. :)
Istenkirály a Real!!
Egy javaslat:
Lehetne a százalékos elmozdulást vhogy kiíratni? Sokszor többet mond mint a napi max-min.
Ez komolyan hangzik.
Előre is köszi
5-ös könyv nem lesz :-D
Na jó utóbbi poén volt.
Ez is remek, bár van realem, de akkor is perfect!
ékezetekkel gondok lehetnek talán.
próbáld meg ott is az előzmények törlését, majd ff restart.
nekem megy ff-el.
naaaa.
úgyis loptam a kódot ;D
Remélem nem lesz vele gond, mert kitaláltam hogy lehet korrigálni a min/max értékeket.
Ill változás és % lesz majd benne.
nem, nem holnap :)
Hát ami engem illet gabona érdekelne: búza, kuki és speciel engem elsősorban a matif érdekel, nem chicago, de persze az is jöhet, valamint cuki, kakaó és kávé (persze ezek jenki jegyzésben)...
Szenzációs, nagy vagy, köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elöljáróban: chrome alatt tuti kell 1x előzményeket űríteni. Nekem nem jelent meg különben az új tábla.
Észrevehettétek, hogy elég a fül fölé vinni az egeret, vált.
Ha rá is kattintotok 1-1 fülre, akkor a következőkeben az a real-lap fog megjelenni alapértelmezésben.
bux: mielőtt kérné bárki, csak akkor tud/fog bővülni, ha a szolgáltató bővít. Akkor kérés nélkül be lesz téve.
deviza, indexek, nyersanyagok: bővithető, szinte bármi van - ha igény van rá
hati: mondjuk úgy, tesztlap.
Egyrészt rengeteg van (index, nyersanyag), ráadásul mindenféle (havi, 3 havi) határidővel.
Ezt elég macerás nyomkövetni, ha egyáltalán érdekel vkit.
Benne van bux1012, de fenntartásokkal kell - ezt is :D - kezelni. Kutya nem kereskedik vele máshol.