Hát,a kaszni az rohad,de lehet csak azért mert belebarmoltak a fényezésbe.C 180 ELEGANCE
krómbetétekkel,metálfekete,automata,tempomat,kisnavi,tetőablak,fabetétek,VILÁGBAJNOK.A fenntartása,mint a mi autónké.Ennyi pénzért,ilyen luxust nem kapsz,ez igaz.
típus
Ok, tudom már melyik tíous az.
Azok még a jó anyagokból készültek, azok autók!
Na, pont így nézett ki, ennyire nem volt szé, de én megcsináltam volna.
szerintem szenzációs ez a fazon...........
Ja, és veteránra nincs regadó, súlyadó.
Hát az egy kicsit olcsóbb volt, mint ez, de tényleg gyönyörűek. Gondolom élőbe (a motor ketyeg) még nagyobb élmény. Máskor ne halgass az asszonyra!
de elkúrt egy link ez...
kicsit túlzott az ára szerintem :))
http://www.hasznaltauto.hu/2750069_mercedes-benz_w_1970
Amire én cseréltem volna, 4.5 mill volt, de tipp topp.
volt egy régi állólámpás 240d mercim.
1991-2 körül.
Az egy csoda volt.
Az ajtók úgy csukódtak, mint egy óramű.
A váltó, olyan volt még 10 évesen is, mintha új lett volna.
A motorja úgy egyenletesen járt, hogy a németek, balatonon a csodájára jártak.
ezek a mai mercik, csak árnyékuk a régieknek.........
Mégis mi lehet az ára ennek a gépnek? De tényleg csak kíváncsiság. Régi motorokat szoktam nézegetni, de autót még nem. Ez már veterán ugye?
:)) Józsi, ha lesz ilyened beugrom a boltba hozzád és lecsekkolom :) Ezek a régi mercik igazi csodák még, az öröklétnek épültek, szívvvel lélekkel, német precizitással.
Volt egy ugyan ilyen, csak feketében, el akartam cserélni az én autómmal, de asszony nem engedte, azt mondta ezt a tragacsot, a szép kocsidért :))
Legközelebb nem hallgatok rá.
ooo ez elegáns, szép!
Az álmom volna egy régi mercedes, egy 1968-as, valamilyen cabrio, természetesen én újítanám fel, az utolsó csavarig.
Általában nem tetszenek az bömösök, mert nekem ezek már túl vannak csicsázva, de ez télleg durván jól néz ki szemből.
Ha a kettő közül választanom kéne, és a feketét választanám.
Jéték autó.......
2 személyes.........
4 személyes legyen minimum.
Persze ha van mellette 1 4 személyes....