Regisztráció Elfelejtett jelszó

Realtime adatok, köszönetnyilvánítás

Re: nincs cím

#195153 Rowan Előzmény: #195144

egész eddig tökéletesen láttam a real táblát, most meg nem jön be :(

mi történt?

#195144 Capablanka Előzmény: #195071

köszönöm sokak nevében

nagyon jól és gyorsan áttekinthető az új rendszer( nem voltam délután)

szuper!

már csak ész kellen használni....)

#195062 kelvin Előzmény: #195056

Pont így képzeltem el.

Henci ez nagyon király. Mindenki azt lesi ami kell neki!

kösz még 1x

#195056 email Előzmény: #193187

Ami úgy látom meg is érkezett. Szuper, hogy bekerült a hati és a VIX. :)

#193187 izolta Előzmény: #193127

kérni bármit lehet.. ;)

csak azok az adatok kerülnek bele, amiket ad a szolgáltató

következő verzióban van emasz és synergon

Lehetne kérni FHB-t meg …

#193127 Robag

Lehetne kérni FHB-t meg RFV-t is?

Előre is köszi! Küldeném páromnak, meg aki szereti. :)

Re, csak hát idő kevés b…

#193028 izolta

Re, csak hát idő kevés beteg család mellett :)

Mint herceg írta, az adatok nem az utolsó kötési árfolyamot mutatják, hanem a vételi/eladási ajánlatokat. (hogy 100% -ig pontosan vagy sem, az adatszolgáltatótól függ)

Ez azért fontos, mert ebből számolódik (nem itt, ott) a min és a max. Ha a vételi 10, eladási 20, akkor 15 re veszi az árfolyamot. De lehet volt közben kötés 14-en. Ha innen megy fel az ár, akkor a valós min érték 14 lenne. De az adatszolgáltató 15öt fog adni minimumnak mert nála annyi volt a (számolt) minimum.

Remélem érthető.

Megoldható lenne esetleg, hogy x percenként vmelyik oldalról a késleltetett adatokak leszedni, és azzal korrigálni ami itt megjelenik. De ha időm lenne, akkor is inkább elsőre a változás, %os változást tenném bele.

Opera bug: igen, néha nálam is előjön. Már ff-ban is. Új verzióban ez talán megjavulni látszik.

#192206 email Előzmény: #192191

Melyik verzió?

Nekem (10.10) is be volt ragadva, de a "maszkolás" segített: F12->Oldalbeállítások szerkesztése->Hálózat fül->Böngésző azonosítása->Azonosító elrejtése Internet Explorerként.

Re: BET para

#192200 drudi Előzmény: #192178

Oké, köszi szépen. Igazad van. Viszont a másik kérdés a napi max és min-ra vonatkozóan. Pl ha a Ricsit nézem ott a max ma 41100volt nálatok 41050 csak. MOLnál 17540, nálatok 17525. MTEL 688-692, nálatok 687-692. Ez a könyv adatai miat van? Viszont a Panni épp most mikor írok már vételre 766ot ír kb 3perce. Az élő könyvben pedig 770is volt 20mp-ig, illetve 765is kb fél percig. Itt meg se moccant. Beállt mint a gerely. Nade mindegy nem kötöszködés, csak észrevétel volt! Köszi az előbbi választ! Szia

Már írtam, de lehet, hog…

#192191 Benjoe

Már írtam, de lehet, hogy nem ide, opera alatt anem frissülnek az adatok, csak az idő.

Explorer alatt műxik.

Re: BET para

#192175 drudi Előzmény: #187508

Szia! Már írtad másoknak, hogy az adminhoz menjenek az ilyen üzenetek, de sajna Neki nem tudok írni valamiértz. Szóval Én már egyszer pár hete írtam, hogy valami nem teljesen stimmel a real adatokkal a kis papíroknál. Többször nézem a PannErgy-t, mert a kicsik közül abban vagyok érdekelt. Sajnos van, hogy több órán át változatlan az érték. igaz mostanában nem sok a kötés, de néha csak van. Pl most is 770en áll, holott a kollégámnak az előfizetéses real adatában 772 a valós. Többször eltér a max és min napi érték is a valóstól az OTP és MOL és a többi nagyoknál is. Esetleg ha ennek utánna néznétek, hogy mi lehet az oka azt szerintem sokan megköszönnénk. Ettől függetlenül is köszönjük ezeket az adatokat is, hiszen ingyenesen ez is nagyon jó annak aki nem megrögzött napizó :)!