jajjj ma olyat szivattam, flopon már pókerem volt cgekkoltam, csóka hívott, tartom hív visszaemelek megadja, uccsó lap után behív egy hatalmasat visszaemelek közl allinre megadja... :)) Ász magassal ezt végig tolta :)
jajjj ma olyat szivattam, flopon már pókerem volt cgekkoltam, csóka hívott, tartom hív visszaemelek megadja, uccsó lap után behív egy hatalmasat visszaemelek közl allinre megadja... :)) Ász magassal ezt végig tolta :)
zugló, 14.ker
hmm akkor ügyben konzultálunk :) köszi
Ez egy kártya, és nem tudom, mit kell vele csinálni. Gondoltam, odaadom, és csinálsz vele, amit akarsz.
Egyébként QQJJ és ász high :))
Hello, Lori vagyok :)))
Már be akartam írni, van egy partipoker számlám. Kaptam valami reklámlevelet, hogy kaparjak le egy leosztást. Van rajta 2 párom, elvileg 10 dolcsit ér.
Valaki pestinek szivesen átadom, ha gondolja.
hehe titanon megint vezetem freerollt :)
64/17025 freeroll verseny. AK val estem ki ismét, nekem is sikerül allinelni 15kör után amikor 4en adják meg. Mondom is: AK, A10, KK,QQ végül Q drill nyert :)...
Titanon 1000ből 25. lettem freerollon, sajnos uccsó félóra totál leamortizált, pedig verseny nagy részében dobogón, de 1-2 helyen voltam... :( felemás öröm
Ezen nem tudom miért csodálkoztok, hisz AA-nak uannyi esélye van a 3. A-ra mint 66-nak.
Az meg más kérdés ha semmi nem jön flopra a végén ki nyer :-D
Én így estem ki az egyik döntőből... 15n voltunk... 66ellen
Legszebb az volt, amikor freeroll első körében osztott ÁÁ volt a kezemben, és all in mentek előttem 77-tel.
Tartottam és a flopra lejött a 7-es :-D
jah látom megelőztél :-)
szerk: oktatjuk itt a Főnököt, baj lesz ebből ;-)
dehogy dobom el :) Ez alapján Te mindig eldobnád ellenem :)) ezt elárulom. Megvan a szép stackem emelésekkel elszedem a léket szépen semmivel a kézben:)
azért elég csekély esélyek voltak emellett. Hiszen mindegyik kártya alacsonyabb volt, csak 3lap verhetett meg... ez van :) sokan allinelnek ász amgasra is
nem kötekedve :-D pozíciótól függetlenül ha 3an rádemelnek azonnal dobás...
Bubi pár fos flopon nem olyan erős.
Még a dáma pár sem.
Nálam király párnál kezdődik a bátran felvállalható all in szitu.
Persze függ a verseny szakasztól is.
Amikor az apraja kihullott, akkor a bubi pár nagyon erős, a buborék fázisban nagyon gyenge, később megint felerősödik.
bazzeg kézben bubi pár beemelek 3an tovább emelnek megadom, flop turn river fos, mindenki allin, erre beleszaladok egy QQ KKba :D