Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nyilasi befektetési alap

Re: Frissítés!

#194452 rbbj11 Előzmény: #194449

sztem csak szzellemes írásai, és nem feltétlenül a tartalom miatt szeretik :)

Én legalábbis azért olvasom, meg mert jól tud szemezgetni a világ hírei közül, és spórol nekem némi olvasási időt vele.

És sztem a folyamatok éppenhogy nem mondanak még egy swing kereskedés számára se sokat, sztem többet mond a bux short xy stoppal, de kinek a pap, kinek a papné :)

Egyébként megmondja ő, mit csinál, nincs azzal baj, hetente vezetve vannak a hedge pozik, ott van, csak stopot ilyesmit nem ír meg, de hogy mit csinál, azt megírja

És nem kell megvédeni előttem, mert a magyarok közül majdnem az egyetlen, akit rendszeresen olvasok :)

#194451 rbbj11 Előzmény: #194447

pedig opcioguru is tanfolyamot tart :) És nem ingyen :) itt is megvan a maga célja az ingyenes blognak :))

#194450 -sabe Előzmény: #194448

Nyilasi meglátásai nagyon jók, és amit leírt a piacokról, amilyen részletességgel kielemezte, soktízezer forintot szoktak elkérni.

#194449 kelvin Előzmény: #194445

Értem én mire gondolsz.

De a helyzet nem egyszerű, mert túl sok lett a kuruzsló és kevesen bizonyítottak.

A honlapokon közölt eredmények, elég hihetetlen, hisz nem látsz bele.

De Nyilasi, persze nem védeni akarom, de piaci folyamatokat ír le. Sokkat többet mond, mint pusztán bux short xy stoppal. Érted mire akarok kilyukadni?

Okfejtései miatt szeretik és nem azért mert megmondja, h mikor mit csinál.

#194448 -sabe Előzmény: #194447

Opcioguru reklámozza magát állandóan, már meg se nézem a hírleveleit :(

(meg az opciós kereskedelem sem áll közel hozzám, bármennyire is vannak általános érvényű meglátásai)

#194447 archenius Előzmény: #194442

Van már itt annyi fizetős iromány, hogy lassan Dunát lehet rekeszteni velük.

Nekem viszont jobban bejönnek az ingyenesek: Vakmajom, Nyilasi, Opcioguru, WikFX

#194445 rbbj11 Előzmény: #194444

pontosan, én is ezt mondtam. Megér neki ennyit a publicitás.

Csak az nem tetszik, hogy mindenkit bevett egy kalap alá, és aki nem ingyen csinálja, az minden bizonnyal pancser is.

De mondjuk nagyon nem akadok fenn rajta, mert magam is minden nap általánosítok, és ha vmi túlnyomó többségre igaz, akkor könnyen fogalmaz így az ember

hozzáteszem, a tőzsdeakadémiák val.szeg otthon tényleg kivétel nélkül haszontalanok sztem is

#194444 kelvin Előzmény: #194443

Ez igaz, de vmi haszna csak van belőle.

lásd itt már kultusza van és mennyi követője :-D

lehet neki ez kell

#194443 rbbj11 Előzmény: #194442

dehogynem, megoszthatja :)

Csak a jófejséget kétlem, ugyanis az emberek nem túl altruisták :)

#194442 kelvin Előzmény: #194441

Nem tudom miért akar mindenki fizetős blogot?

Egyszerűen jófejségből már senki nem oszthatja meg e tudását?

#194441 rbbj11 Előzmény: #192789

szerintem lehetne fzetős az oldala, hisz nem kell olyanoknak adakozzon, akik tőzsdére viszik a pénzüket, mert azoknak úgyis van elég.

Ezért sztem nem jó az az okfejtése sem, hogy miért nem tanít ingyen, aki ért hozzá. Valóban szélhámos a többség, de aki mégsem, és pénzért tanít, az csak annyit tesz, hogy nem gondolja, hogy a tőzsdéseknek kéne adakozzon.

De nyilván neki a széleskörű publicitás megér annyit, hogy inkább nyílt a blogja.

Re: nincs cím

#194414 Euroman Előzmény: #194405

Hát nem...két telitalálat írás....a görögön konkrétan szénné nevettem magam, azok a youtube-os klippek nem semmik...

Re: nincs cím

#194409 Zabás Előzmény: #194405

megvan az új cégem!

fűthető/ téliesített sátrakat fogok árulni, bankok előtt! Persze lehet ajd banki hitelre is vásárolni :))))

Újabb két frissítés. 20…

#194321 Netmaster

Újabb két frissítés.

2010.02.13. Idén is folytatódik az amerikai árveréscunami

2010.02.14. Több mint ezer milliárd forintnyi bedőlt hitel Magyarországon

#192789 Zabás Előzmény: #192776

Új bejegyzés 2010-02-10

Hell-ass

/semmi érdekes nincs most ebben.

"Nem szeretem rontani senkinek a bizniszét, ezért nem lovaglok ezen a témán, de a véleményem erről mindig is az volt, hogy AKI TUDJA, CSINÁLJA. AKI NEM TUDJA, TANÍTJA."

Lehetne az oldal mottója :)